elak- wspolczuje, moze nakarm go wiecej w dzien i wtedy w nocy nie bedzie taki glodny i bedzie spal. ja czasem w dzien naszego karmie co 1h (jesli wrzeszczy i jest glodny). w jezyku niemowlat babeczka fajnie to opisuje, ze dzieci myla dzien z noca. trzeba im dac wiecej jedzenia w dzien, by spaly w nocy. tak jak my jemy w dzien, by spac w nocy, jesli jestes glodna w nocy to nie mozesz zasnac. Moze sprobuj go dokarmiac w dzien po troche, dodawaj mu do kazdego karmienia tak po 25ml mleczka i wybudzaj go ze spania co 3h (w dzien) i powinien sie przestawic na normalny tryb. Jesli moj spi dluzej niz 3h od ostatniego karmienia, to go wybudzam, czyli daje mu cyca, potem bekanie, zmiana pieluchy i chwila ''zabawy'' i go klade spac. powtarzam to regularnie co 2-3h. Nie pozwol mu spac w dzien dluzej niz 2h, wtedy w nocy bedzie spal 7h :-) Wiem, ze to tak w teorii prosto brzmi, ale jak sie zawezmiesz to dasz rade!

uzywam bio oil, ale firmy nie pamietam.

Moja córcia nosi 63 niektóre ubranka sa małe zakladamy tez 68 u nas dziś takie lodowisko że nie można przejsć spokojnie z auta do domu bo idzie wybić zęby a przejsć gdzies o własnych siłach do sklepu z cudem graniczy
Julita dziś spala w nocy od pólnocy do 5 rano pierwszy raz tak długo
My wczoraj naszej kupiliśmy herbatke koperkową i troszke jej zrobilam średnio picie jej szło ale za to efek dziś fajny bo już byly 3 kupy i bez prężenia sie
dziś w nocy to co godzinę się budził, fakt pierwsze spanie było ładne bo 4 godz. przespał ale potem to porażka...w dzień nielepiej, najchętniej by drzemał tylko przy piersi i tak samo jak u Was co odkładam to już się budzi i tak w koło macieju.