kasia_s
marzec 2008/grudzień 2012
Ania no to faktycznie ciepłokrwiste masz Dziecię
współczuję, nie mogę pojąć jak można ukraść coś co wiadomo że daje dziecku tyle radości
Aurelka ale na usg bioderek masz iść czy nie
Basia to niezły wiaterek macie
a twojego męża rozumiem doskonale, matka matką ale wszytsko ma swoje granice, szczególnie gościnność
my dziś na spacerku jednak nie byliśmy :-( trochę się bałam z tym katarkiem, zaplanowałam że jutro pójdę a tu K. mi mówi że od jutra deszcz
JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!!
współczuję, nie mogę pojąć jak można ukraść coś co wiadomo że daje dziecku tyle radości
Aurelka ale na usg bioderek masz iść czy nie

Basia to niezły wiaterek macie
a twojego męża rozumiem doskonale, matka matką ale wszytsko ma swoje granice, szczególnie gościnność
my dziś na spacerku jednak nie byliśmy :-( trochę się bałam z tym katarkiem, zaplanowałam że jutro pójdę a tu K. mi mówi że od jutra deszcz
JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!!
. Mój syncio waży już 6 kg, musze pampki na 3 zmienić .
Marysia ma takie obwarzany że szok
i oprócz jakości mają jeszcze super cenę a przy takich ilościach to ważna sprawa
Ja od wczoraj chora. Miałam prawie 39 i boli mnie całe ciało, jakby mnie ktoś kijami obił, więc chyba jakaś grypka mnie dopadła. Albo od piersi. Bo od wczoraj też mam kapuściane wkładki w cyckonoszu, bo bolała mnie ta jedna pierś bardzo. Lecę na Apapie i ta kapucha i jakoś pomaga. Mały chyba jakiś skok rozw. przechodzi, bo wczoraj praktycznie nie spał w ciągu dnia, tylko krótkie drzemki łapał i uspokajał się przy cycu (co 1,5 godz)
A wieczorem był już tak zmęczony i marudny, że nie mógł zasnąć i tuliliśmy go na zmianę z M. W końcu około 22:00 zasnął. I tak do 4 rano. Ja wcześniej się obudziłam z bolącymi cycami, tak więc przyszła pora na użycie laktatora. Strasznie hałasuje, ale daje ulgę. Tylko teraz przydałoby mi się zaopatrzyć w jakieś pojemniki na mleko, żeby mrozić. Gdzieś tu kiedyś pisałyście o ich. Wiem, że można kupić np na All. ale ja muszę mieć na już. W aptece dostanę?