reklama

Mamuski grudniowe

Hej Dziewczyny! Dzisiaj jest Światowy Dzień Przytulania także przytulam Was i Wasze dzieciaczki wirtualnie!!!:-):-):-)

U nas nocka fajna bo jak zasnął o 21:30 to obudził sie na jedzonko po 3, więc jestem wyspana. Powiem wam, że zmiana mleka i odstawienie witamin spowodowały, że mój synek jakby "odżył" na nowo, tzn. brak kolek, skóra sie poprawiła i kupki piekne:tak:
Ja nadal na antybiotykach, jutro kontrola i jak nie bedzie poprawy to w poniedziałek mam wizytę w szpitalu z ginekologiem. Jest prawdopodobieństwo, że wyląduje na stole operacyjnym aby mnie wyczyścić:-(
Viv jeszcze raz wszystkiego najlepszego:-)
Betiks jak samopoczucie?
Aurelka gratuluję
nathani dużo siły na dziś:tak:

reklama
Dzień dobry.
U nas noc średnia, mała budziła się co 3 godziny, co się jej ostatnio nie zdarzało.
A do tego o 6 zadzwoniła moja mama i powiedziała, że moja babcia umarła. :-(

Hej...
U nas noc względna, choć o 3 Sonia stwierdziła, że sobie pogadamy....
Fiolka faktycznie warto isc do lekarza
Bułka moze lepiej...strasznie dlugo juz Ci sie paprze ta rana..
Aurelka przykro mi

Ostatnia edycja:
Hej. Ze mną lepiej, będę żyć :-) Syropek cebulkowy działa cuda. Wczoraj już bez temp było, ale z bólem głowy i zawrotami. Dziś też się słabo czuje, ale już nic nie boli i oprycha mi się szykuje na ustach :dry: Ale mleczka nadal mało, mam nadzieję, że wróci do normy, bo piersi całkowicie mi mały opróżnia :sorry2:
Aurelka współczuję :-(

Basia u nas też podają witaminę K po porodzie w zastrzyku więc tym bardziej nie widzę sensu podawania później. No ale przez 1,5 miesiąca dostawała Młoda witaminy K i D i wystarczy. Witaminę D ja w suplemencie przyjmuje i tym samym Mała też , ale może za kilka dni dam jej modyfikowane+moje mleko żeby przyjęła więcej tej witaminy D.
Okazało się że na szczepienie pójdę dopiero ok.21.02 hurrraaa...im później tym lepiej :-) bo w mojej przychodni szczepią tylko w czwartki a 7.02 mamy USG główki a 14.02 ja mam wizytę u swojego gina.

Aurelka trzymaj się
Fiolka wiesz u mnie Młoda też tak potrafiła wyć przez pół dnia , ale ja źródło odkryłam i były to witaminy.
Betiks zdrowia
Nathani może niech mąż masaż zrobi :-)

Dziewczyny są promocje w rossmannie : http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/Magazines/102/rossmann-gazetka-promocyjna-m102-p13-big.jpg

Ostatnia edycja:
Aurelka bardzo współczuję śmierci Babci :-(

My po kontroli bioderek - oba biodra 1A, odwodzenie 90, wszystko perfekcyjnie - więcej kontroli nie trzeba :tak:

Jak wyjeżdżałyśmy z Małą do rodzinki to w leżaczku leżała tylko na jednej stronie, teraz pięknie patrzy przed siebie na zabawki i próbuje je zagadać :-D 2 tygodnie dla takiego malucha to rozwój że hej...

Teraz Marysia leżakuje, ogląda zabawki, śpiewa, zrobiła się taka słodziutka, śmieje się świadomie, jest taka kochana, że już się martwię o manipulację ;-)

Viv fajnie, ze juz w domku:-) impreza ok dzieki;-) wkoncu to 3 latki:-)

Bulkaasia moze to i lepiej zeby ranke wyczyscili tak to bedzie sie ''paprac'' w nieskonczonosc:sorry2:

Nathani
jak tam dajesz rade????

Aurelka trzymaj sie, bardzo mi przykro:-(

Wiola koniecznie zdjecia kreacji;-)

My chcielismy ochrzcic malego w katedrze, chrzcilismy tam starszaka, zmienili w miedzy czasie pastora i ten nowy nie chce sie nam teraz zgodzic:sorry2: juz dwa podania odrzucil:-(:-(

reklama
Witajcie,
ja tylko na chwile, bo w momentach kiedy mala spi albo lezy i gada to pakuje walizki, bo jutro wyjezdzamy na 2 tygodnie do tesciow.
czeka nas 900 km autem, ale na szczecie spimy po drodze u znajomych wiec podroz nie bedzie az taka meczaca jak sie ja rozbije na 2 dni. Ciekawe jak mala zniesie swoja pierwsza podroz. Jutro czeka nas ok 6 godzin jazdy, mam nadzieje ze wiekszosc przespi.

Aurelka przykre, wspolczuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry