Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a kupki ladne robil zolte i konsystencji musztardy, no ale zeby sie tak meczyc zeby ja wydusic? Zobaczymy moze to mleko pomoze.
. Ma któras prosty przepis na nie?
, jak siadam to mam wrażenie jakbym miała źle wsadzonego tampona
, chyba jeszcze nie jest mój organizm gotowy;-)
a porcja fest ;-)

...za chwile kolejny etap w zyciu mojego dziecia..nawet nie wiem kiedy ona urosla...
ale mamyt piękną sukienke i płaszczyk do tego polarowe spodenki pod spód i czapule:-) byłyśmy tez na usg bioderek do tak mnie schodziło ze teraz dopiero z nią poszłam ale bioderka mamy śliczne wszystko wporządku mała waży 5 kg mogłaby troszke więcej ale widocznie filigranowa jest i tyle
u nas chrzestny kupił kolczyki dla Julity i jeszcze kocyk jej zamówili na którym ma napisane imiona i date urodznia wage i ile cm miala do tego obrazek na którym ma tez imiona i date chrztu a mam problem bo chrzestną ma byc siostra m teraz ona u nas a om u niej za chrzestnego w marcu i kiedys ona go pytala co kupują chrześnicom żeby było "porówno" niby to on mówi ze tamtej kupuje kolczyki ona ze tez kupi kolczyki tylko ze my juz mamy u chrzestnego kupione po co mi 2 pary dla niej