Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale jest dużo lepiej,w zasadzie mamy parę strupków na samym ciemiączku, więc nie chcę tego podważać czy drapać
w ulotce jest żeby smarować na 24 h przed kąpielą, co znaczyłoby że tuż po kąpieli smarowanie, ale ja na noc nie smaruję, dopiero koło południa, może te 24 h przyspieszyłyby, ale jakoś tak non stop z tym na głowie mi się nie widzi. Jak jeszcze nic nie próbowałaś to może spróbuj z tym kremem co Muffy pisze, jest w Rosmanie na pewno i tańszy od Olejuszki (15,99, a Olejuszka 25
)
Ciężko mi idzie, bo i mały śpi jak zając na miedzy, a i chata do ogarnięcia jeszcze, bo póki co to udało mi się zrobić obiad i go skonsumować (pieczone udka z kuraka z jarzynką + ziemniaki). 

I dopiero teraz doczytałam o twojej mamie
... Współczuję :-(
Fiolka twój synuś wrażliwy i w sumie nie ma się co dziwić,swoje przeszedł, ale z czasem będzie lepiej 
Tulę mocno i życzę sił mnóstwo i och, tak ci współczuję
Trzymam &&&& za stanięcie na nogi 
zresztą on w nocy śpi od jakiegoś czasu (nie zapeszyć) barodzo ładnie
a uwaga jak byłam w ciązy nie wiedziałam czy będę karmić obrzydzało mnie to, teraz chce jak najdłużej .
Co do chorowania w uk to wiem coś o tym i współczuję...