Fiolka_130
Fanka BB :)
Neska o, a co dolega małemu? Chodzi o to wyginanie w C.
Kurcze że mogło to się wydarzyć przy porodzie :/ dobrze że trafiliście na dobra babkę
Madlen no to niezła ta baba :/ trzeba było wziąć Antosia na ręce jak ona papiery wypełniała,
ciekawe co mój będzie wyczyniał na szczepieniu i ciekawe kiedy to nastąpi
Oooo zlot serio
ja na większość nie mogłam jechać bo organizowali gdzieś na północy lub w centrum a ja biedna z dołu Polski
ale Zakopane super
Kurcze że mogło to się wydarzyć przy porodzie :/ dobrze że trafiliście na dobra babkę
Madlen no to niezła ta baba :/ trzeba było wziąć Antosia na ręce jak ona papiery wypełniała,
ciekawe co mój będzie wyczyniał na szczepieniu i ciekawe kiedy to nastąpi
Oooo zlot serio
ja na większość nie mogłam jechać bo organizowali gdzieś na północy lub w centrum a ja biedna z dołu Polski
ale Zakopane super
babcia jej kupiła takiego pluszaka, co cały płaski jest i głowę ma tylko "zwierzęcą", taki lewek, więc jako że to "szmatka" to łatwo jej go chwycić i ściskać, cuda z nim wyprawia
) różowy bluza z kapturkiem przez głowę wkładana i spodenki, myślę że na póżną wiosnę/lato będzie mieć w sam raz, całe 19 zł na wyprzedaży.
Ale przed chrztem bezpośrednio trochę się boję iść do fryzjera, nie mam zaufania do nikogo 
nie wiem gdzie czytałyście że w książce T.H jest przeciwna noszeniu dzieci i jest za "zimnym chowem"
masakra po prostu, to już nie na moje siły chyba