Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
później będziecie z uśmiechem na ustach wspominać jak wasze dzieci dawały wam czadu 

Jemu na reke ze dzieci wezme bo wsadzi nos w komputer i zadowolony.
ja musze wlasnie zaproszenia zamowic, podziekowania dla gosci (zrobimy magnesy na lodowke ze zdjeciem malego np z chrzestna, dla chrzestnego Milo z chrzestnym itd) no i musze swiece zamowic tez chcialam z nadrukiem;-)
ja sobie prowadze taka ewidencje karmien, kupek i witaminy D. Mam tabelke na caly miesiac i zapisuje sobie o ktorej malego karmie i ile zjadl. Kropka zaznaczam kupke i w osobnej kolumnie czy dostal wit d danego dnia. Dla mnie to wygodne jest bo mam obraz jak sie wyproznia co ile i w jakich porach dnia. A czasem musze tez wyjsc z domu, wtedy maz sie nie musi glowic co synkowi jest tylko zaglada w kartke ...aha nie jadl juz powiedzmy 3h to glodny:-) czasem zapominam mu dac wit d i jak nie zaznacze ze dostal, to on wtedy zawsze moze dac i zaznaczyc. Przy Majce nam sie sprawdzilo
to taka moja pamiatka bedzie heheheh.
apteka 42 zł. Ja psikam wodę morską potem działamFiolka za ile kupowałaś Katarek? W aptece czy na allegro?
potem jak zwykle o 1-2 i następnie jakoś o 5 :roll: dobrze że przynajmniej nie marudził i położony zasypiał. Rano jak zwykle wzięłam go do łóżka aby pospać choć do 8-9 
i w ryk.
ale mam to gdzieś.