ankka02
Fanka BB :)
Nathani zdrówka. Zaproszenia fajne, nam robiła sąsiadka, ma babka zdolności 
Co do dziąseł to kiedyś się tak robiło i jeszcze język przemywało. Teraz niby się od tego odchodzi, ale wiadomo, co lekarz czy położna to inna szkoła, tak samo jak z pielęgnacją pępowiny...
Ja się dzisiaj wybrałam z małą do koleżanki, pierwszy wypad z domu sam na sam z małą oprócz spacerów. Koleżanka ma chyba dobry wpływ na dzieci, bo pierwszy raz mała po powrocie do domu się nie obudziła przy rozbieraniu i jeszcze kima w łóżeczku ;-)
Jutro mamy szczepienie, ale ja chcę je przesunąć. Koleżanka miała wstrząs anafilaktyczny jak była szczepiona po antybiotyku, a moja Marta w sobotę skończyła antybiotyk na te odparzenia doustny, a dalej jej pupcię smaruję tym pudrem w płynie, który też antybiotyk zawiera. Ciekawe co nam jutro lekarka powie, boję się strasznie

Co do dziąseł to kiedyś się tak robiło i jeszcze język przemywało. Teraz niby się od tego odchodzi, ale wiadomo, co lekarz czy położna to inna szkoła, tak samo jak z pielęgnacją pępowiny...
Ja się dzisiaj wybrałam z małą do koleżanki, pierwszy wypad z domu sam na sam z małą oprócz spacerów. Koleżanka ma chyba dobry wpływ na dzieci, bo pierwszy raz mała po powrocie do domu się nie obudziła przy rozbieraniu i jeszcze kima w łóżeczku ;-)
Jutro mamy szczepienie, ale ja chcę je przesunąć. Koleżanka miała wstrząs anafilaktyczny jak była szczepiona po antybiotyku, a moja Marta w sobotę skończyła antybiotyk na te odparzenia doustny, a dalej jej pupcię smaruję tym pudrem w płynie, który też antybiotyk zawiera. Ciekawe co nam jutro lekarka powie, boję się strasznie

Didior my sie kataru pozbyłyśmy mam katarek i wode morską i kropelki do noska też miała i teraz spokój
Aisha-ja kończe kariere z karmieniem bo pokarmu mam malutko a ona sporo je przystawiałaj ją i cudów nie zdziałałam więc nie ma sensu zaraz skończy 4mce i tak podaje jej już kaszki i jabłko i banana więc nie sądze żeby zakończenie karmienia piersią było dla nij jakąś traumą bo dobrze to znosi:-)gdybym miała pokar i by pojadała to pewnie ze karmiłabym piuersia nadal w nocy jeszcze czasem coś zje z piersi ale to tylko czasem i tylko w nocy bo w ciągu dnia susza
Ankka- u nas tez około 2 tyg po antybiotyku trzeba odczekać zeby szczepić dziecko my po katarze dopiero jutro pókdziemy a kataru od niedzieli nie ma ale tez zalecają po katarze odczekać
Mnie też cholernie boli gardło solidaryzuje sie z Tobą Nathani