Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mówiąc o tym, że ta pogoda psuje mi cały pomysł na ubranie na chrzciny 

...ale inaczej swiat w tym roku nie widze..
,a najlepsze jest to,ze musi byc czysty pampers...pampki ida u nas jak swieze bulki 
Adgama-nie pamietam co ci miałam napisać
kurcze skleroza a juz wiem to ja sie bawie z Julita w idzie raczek... :chodze: palcami po jej brzuszku robie śmieszne minki i ona tak super sie śmieje,robimy tez kosi łapki i wazyła sroczka kaszke,śpiewamy czytamy bajki ,bawi sie w akuku;-) Lili ale masz cudna tą córcie do schrupania pyzunia
współczuje powrotu do racy
Bylismy u lekarza i Julita ma mega katar osłuchowo jest czysta ale tylko dzieki temu ze mamy katarek i nim czesto odciagamy bo lekarz mówił ze gdybysmy dobrze nie odciagali to miałaby juz pewnie zapalenie oskrzeli.Dlatego ze katar uparty trzyma sie jej 2 tydzień to dał nam słaby antybiotyk krople do nosa calcium fenistil i jeszcze na na noc przez 3 dni ibum na goraczke,ja tez mam antybiotyk bo gardło mnie boli 3 tydzień i mam mega katar takze siedzimy w domu w przyszłym tyg kontrola
Madlen79-u mnie mała robi tylko jedna kupe dziennie i juz ze tak powiem nie taka niemowleca tylko twardszej konsystencji