AsiaBp
Fanka BB :)
naty -dzięki za przepis, dam znać jak wypróbuję 
andzia - fajnie że Mikołajowi smakuje domowe jedzonko, my jogurcików na razie na pewno nie będziemy próbować, powoli zaczynamy mięsko i kaszki na kolację
ela - idę jutro po skierowanie na badania dla mnie, ja co prawda nigdy większych prblemów z żelazem nie miałam ale kto wie... jak egz?
u nas nie da się oddychać, jest ponad 30 w cieniu, a ma być pojutrze podobno 37
z Lenki non stop się leje, ze mnie też - nie cierpię lata 
spacery też dopiero wieczorem, bo tak to patelnia
u Was też tak gorąco? Echhh...
andzia - fajnie że Mikołajowi smakuje domowe jedzonko, my jogurcików na razie na pewno nie będziemy próbować, powoli zaczynamy mięsko i kaszki na kolację
ela - idę jutro po skierowanie na badania dla mnie, ja co prawda nigdy większych prblemów z żelazem nie miałam ale kto wie... jak egz?
u nas nie da się oddychać, jest ponad 30 w cieniu, a ma być pojutrze podobno 37
spacery też dopiero wieczorem, bo tak to patelnia
u Was też tak gorąco? Echhh...
Juli już przy końcu mojego koszenia myślałam że oszaleje nie chciała leżeć we wózku wściekała się w weekend byliśmy u kuzynki w sączu zleciało moment wróciliśmy wczoraj wiecvzorem mała gorączke miała w ciągu dnia 39 dziś tylko stan podgorączkowy ale mega marudna piszczy płacze ślini się tak że jej się popsotu z buzi leje
u nas też dziś 36 st w słońcu ja kocham taką pogode jest ukrop ale wole tak niż jak ma lać rozłożymy w tym tyg basen i będziemy się kąpać:-) Elak daj znać ja też ci napisze jak będę się do wieliczki wybierać
&&&&&&&&& za egzamin Naty my mieszkamy sami wiec ograniam sama dom 220 m kwadratowych ogód i dziewczyny czasem brak mi sił ale kocham ten mój ogródek kwiatki i jarzynki że moje dziewczynki mają się gdzie bawić w lecie i gdzie kąpać
miłego dnia
mam truskaweczki nasze to dziś ciasto zrobie popołudniu