wiolka23
Fanka BB :)
Dzień dobry Elak to miałas przygody a nasza policja to 

warta po prostu,gdyby ci całe auto zniszczyli to wtedy ewentualnie by od ciebie zgłoszenie przyjęli a ty byś pojechała samochód zezłomować
idioci
A ptak podziwiam ze się podjęłaś ratunku i się udało.Ja lubie coś robic zawse cos robie nie lubie jak nic się nie dzieje ,zanim się Juli urodziła to robiłam u siebie i moja przyjaciółka u rodziców ma gospodarke to jechałam do niej z nia plewiłam ogromne pole z ziemniakami pomagałam jej tam.Gadałysmy przy okazji wiem ze mogłam coś dla niej zrobić żeby było jej lżej,w ciaży byłam rozrąbywałam sobie drewno do kominka i robiłam w ogródku.Lubie wiedzieć że ni musze się kogoś o coś prosić bo sama to zrobie
raz nawet z A wymieniałam klocki hamulcowe w renówce:-)wszystko jest dobrze umieć w razie czego
Dziękuje Musze popiepszać do
gopsu złożyć dokumenty o świadczenie pielęgnacyjne na Nastke wiecznie u nas biurokracja i wymyślają ludziom jeżdżenia za papierzyskami
Już 7 mcy jak ten czas mi zleciał z dnia na dzień widze jak Julita robi coraz starsza i madrzejsza,zaczyna wstawać w wanience jak ja kąpie chwyta się brzegów i podnosi pupeczkemusze ją asekurować bo się ślizga,ale kombinuje
Miłego dnia u nas znów gorąc ja kocham lato więc dlamnie tak może być do grudnia:-)

warta po prostu,gdyby ci całe auto zniszczyli to wtedy ewentualnie by od ciebie zgłoszenie przyjęli a ty byś pojechała samochód zezłomować
idioci
A ptak podziwiam ze się podjęłaś ratunku i się udało.Ja lubie coś robic zawse cos robie nie lubie jak nic się nie dzieje ,zanim się Juli urodziła to robiłam u siebie i moja przyjaciółka u rodziców ma gospodarke to jechałam do niej z nia plewiłam ogromne pole z ziemniakami pomagałam jej tam.Gadałysmy przy okazji wiem ze mogłam coś dla niej zrobić żeby było jej lżej,w ciaży byłam rozrąbywałam sobie drewno do kominka i robiłam w ogródku.Lubie wiedzieć że ni musze się kogoś o coś prosić bo sama to zrobie
raz nawet z A wymieniałam klocki hamulcowe w renówce:-)wszystko jest dobrze umieć w razie czego
Dziękuje Musze popiepszać do
gopsu złożyć dokumenty o świadczenie pielęgnacyjne na Nastke wiecznie u nas biurokracja i wymyślają ludziom jeżdżenia za papierzyskami
Już 7 mcy jak ten czas mi zleciał z dnia na dzień widze jak Julita robi coraz starsza i madrzejsza,zaczyna wstawać w wanience jak ja kąpie chwyta się brzegów i podnosi pupeczkemusze ją asekurować bo się ślizga,ale kombinuje
Miłego dnia u nas znów gorąc ja kocham lato więc dlamnie tak może być do grudnia:-)
Naty uważam wszyscy w domu jada na probiotyku lepiej zapobiegać niż leczyć:-) u nas nic ani kropelki deszcze susza
ugotowałam Julicie zupki z groszkiem zielonym pierwszy raz dziś spróbuje ciekawe czy jej posmakuje i z kurczakiem wyszło mi 5 słoiczków z czego jeden jej dam jak wstanie reszta do zamrozenia jutro jej barszczyk ugotuje też pierwszy raz

jeśli o skalpel chodzi to na początku miałam zero kondycji wytzrymałam 45 minut ale nie mogłam oddychać jak skończyłam miałam też mega zapał i ćwiczyłam codziennie teraz staram się codziennie ale nie zawsze mi się udaje ogólnie ćwicze 5 dni w tyg najmniej to 3 no i przerwa na @ u mnie to 7 dni aż
efekty sa na pewno mam mniej wiszący brzuch i dużo lepszą kondycje ćwiczenia poprawiają mi nastrój i pomagają odreagować stres,wczoraj ćwiczyłam pierwszy raz killera i po 25 minut myślałam że mi pikawa stanie a dziś miałam takie zakwasy bo tam głównie ćwiczenia są na nogi że dramat ale popołudniu zacisnęłam zęby i zrobiłam trening z gwiazdami.Będę nad sobą dotąd pracować dopóki nie zobaczę ładnego brzucha i nóg na których nie widać cellulitu,jeszcze trochę pracy przedemną;-) AsiaBp na pewno tak będzie dzieci szybko rosną ja pamiętam jak nasza Anastazja była taka malutka jak Julita a tu już 7 lat panienka poprostu
aż poty go zalewają widać że coś mu dolega mam nadzieje ze w końcu jutro będzie poprawa bo dostane zawału dziewczyny dawno śpią spoój mam u nas w sypialni gorąć przyniosłam z salonu wiatrak bo inaczej można padnąć