reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Aga gratuluje i witam:-) A dlaczego chcialas tak pozno?? Ja wiem, ze to juz serduszko bedzie ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze po takim czyms lepiej szybciej i tabletki lekarz przepisuje:-):-) Ale nie mam na celu straszenia Cie:-):-) Trzymam kciuki:-):-)
Madlen, ja w poprzedniej ciazy jak poszlam z A. to mi robil normalnie przez brzucho. I juz bylo wszystko widac a byl to 10 tc.
Nathani ja sie na telefonach nie znam. Mi A. wybiera:-):-)

Nathani ja mam motorolę flipout i jestem bardzo zadowolona. Mam ją w play z systemem android. Mała ,zgrabna , kobieca a ile funkcji...Zobacz załącznik 462992

Madlen trzymam kciuki
Fiolka wspólczuje mdłości
Nathani też mam takie ssanie

Dowiedziałam się że moja przyjaciółka też w ciąży i termin na ok.15.12 bo ostatni okres 11.03, ale fajnie :-)

Aga gratuluje i witam:-) A dlaczego chcialas tak pozno?? Ja wiem, ze to juz serduszko bedzie ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze po takim czyms lepiej szybciej i tabletki lekarz przepisuje:-):-) Ale nie mam na celu straszenia Cie:-):-) Trzymam kciuki:-):-)

Faktycznie nie postraszyłaś ;-) Ja Ci powiem że ja się zarejestrowałam zaraz po teście czyli to było 4t +parę dni i termin pierwszej wizyty mam na 14.05 a będzie to wtedy 7 t i 3 d. I wierze że wszystko będzie ok.
Poza tym lekarka jak byłam ostatnio u niej to powiedziała mi że po zrobionym teście zarejestrować się i mniej więcej 3-4 tyg później do niej na wizytę. Także to chyba też od lekarza zależy...

Cze Dziewczynki,
czy moge do Was dolaczyc? :) Termin mam na 25.12 i jest to moja 5 ciaza- 4 poprzednie zakonczyly sie poronieniem, obecnie jestem na zestawie lekow i modlitwach o moje malenstwo. serduszko juz widzielismy w 6 tyg+2 d. :) nastepne Usg mam 14.05. Strasznie sie martwie, bo od wczoraj mam skurcze i klucie jakby szyjki, a przeciez jestem na nospie...
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!

muffy - witaj. wszystko będzie dobrze. no-spe łykaj i nie stresuj się masz obciążony wywiad stad niepokój wywołuje kazdy najmniejszy ból. głowa do góry dosłownie :tak:

Witajcie nowe mamusie i gratuluje. Aga195 masz termin jak ja ;) na 30.12.
Ja dzis sie calkiem niezle czuje choc pobolewa mnie brzuch...rano zjadlam pol sloika ogorkow konserwowych....a teraz rosolek. Jutro chyba jakas rybe upichce.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry