reklama

Mamuski grudniowe

ja na chwilkę bo kiepsko się czuję, podbrzusze coraz bardziej boli więc idę dalej leżeć...:-(

wisienka1
witam i gratuluję dwóch kreseczek.

Dobranoc kochane i kolorowych snów...

reklama
Joanno_Z moze nasi mezowie maja juz komfort psychczny ze zadna niespodzianka juz nie wyskoczy i chca korzystac;) ja sie staram nie odmawiac,choc gdy juz bardzo zle sie czuje to musi zrozumiec,nic na sile...albo dzis :) ja w lozeczku pisze na forum a on gra na kompie.....hehe

Jaka tu z rana dzis cisza. Witam wszystkie zadomowione I nowe mamusie. Czy wszyscy maja sie dobrze???
U nas znow leje to juz drugi mokry miesiac, zwariowac.

Witam z rana :-)
Dziś Tobie wysyłam od siebie słonećko:-)

Mam nadzieje, że dziś brzuchy ani podbrzusza nie bolą :-)
Trzymajcie się dziewczynki:-)

Dzień dobry kochane :-)
Aniu wczoraj umknęła mi odpowiedź do ciebie i dziś się poprawiam :-) Dziękuję kochana za słoneczko bo przylazło i do nas :tak: Cieszę się, że się uspokoiłaś tymi objawami :tak:
Joanna jak się czujesz?
Wisienka witaj i spokojnej ciąży życzę :tak::tak:
Ankka ale narobiłaś smaka :tak: Za mną karpatka chodzi a dziś może uda mi się upiec :-)
Mnie dalej kaszle - tzn przeszło a od kilku dni od nowa i umówiłam się do lekarza na 16. Najpierw reh i pedagog z młodym później lekarz to się nazywa sympatia do służby zdrowia :-D
A mój m wczoraj mnie zaskoczył bo myślałam że się będzie dąsał długo a on pokorniutko przyszedł do mnie :-D a dodam na koniec - przytulańce były boskie :-D

Dziendobry...

Joanna u nas to samo, drugi miesiac leje:no::no:

Lolcia zazdroszcze tych przytulancow u mnie cisza:-D:-D:-D

Ja jak zwykle do pracy, ale powiem Wam szczerze, ze okropnie mi sie ten tydzien jakos dluzy, zwarjowac mozna:sorry2:

Ania no wlasnie mnie cos cmi podbrzusze;)

Lolcia wszystko na wykonczeniu choc jeszcze kaszle I smarcze:) ale Juz blizej konca

Noukie oj okropna ta pogoda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie grudnióweczki. melduje że pierwsze wymioty za mną. Dziś rano wyszarpało mnie za wszystkie czasy:eek:przeszły młodości ale tylko na jakiś czas bo znów czuję w żołądku nieprzyjemnie:baffled::baffled:
o 21 wizyta jak ja się doczekam to nie wiem.zjadłam pół rogalika z masłem nie wchodzi jakoś....byle do 12 tygodnia i będzie lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry