reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Noukie też sobie zazdroszczę :-D Miłego dnia w pracy ci życzę i potwierdzam, ten tydzień jakiś taki strasznie długi jest :tak:
Joanna to dobrze jak już koniec widać :tak: Przesyłam słoneczko - zwiększam dawkę od Ania :-)
Sarka leż kochana i nie rób nic co naprawdę nie musisz. Jeżeli wytrzymasz do 15 to odpoczywaj a jak bardzo się martwisz to może na IP podejdz? Zaciskam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze :tak:
Nathani o 21? to ja przeważnie śpię o takiej godz :-D Za ciebie również trzymam kciukaski i za śliczne serduszko :tak:

Ania mamy w ten sam dzień wizytę.
Mnie znów wyszarpało :/
Do tego na wieczór zjadłam śledzie i nie mogłam spać.
Budziłam się o 3/5 i jeszcze to swędzenie na dole.
Nie pomaga nawet kupiony na to płyn do higieny intymnej :zawstydzona/y:
Mam dość

ani na leżenie ani na jazdę na IP nie mam szans - jestem sama z dziećmi, starszak chory w łóżku lezy z goraczką wiec koło niego musze skakać bo marudny a mała to wiadomo - wszędzie jej pełno....

Dzien dobry dziewczyny:) ale mialam koszmarna noc... Juz wczoraj po poludniu czulam, ze to cmienie w glowie tak sobie po prostu ńie odejdzie i nie mylilam sie... Dopadla mnie taka migrena jak jeszcze nigdy! Wylam z bólu, nic nie pomagalo: sen, siedzenie z glowa w górze, poduszka na głowie, masaz skroni i karku... Nic! W koncu M. O 2 w nocy sie obudzil od mojego szlochania i mi przyniosl mokry od letniej wody recznik... Polozylam na glowe tak, ze zalapywalo mi i kark i zatoki i bylo mi o niebo lepiej... W koncu zasnelam i teraz chociaz ta glowa ciezka to nie boli... Woda rzeczywiscie wyciąga:) zmykam na sniadanko, milego dnia:)

Fiolka wiem :-) Ja mam na 11:40:-)
A o swędzeniu jak żele nie pomagają to powiedz ginowi:-) Wiele kobiet bardziej wrażliwa jest w ciąży :-) Moja znajoma to nawet podetrzeć się nie mogła, bo zaraz swędziało, szczypało...

Sarka
leż i odpoczywaj :-) I tak jak lolcia mówi jak sie bardzo boisz to idź na IP, a później o 15 do lekarza:-)
Sarka a nie masz jakiegos życzliwego sąsiada co by z dziećmi mógł zostać chwile?

Witam wszystkie mamy z rana
Nathani to trzymam &&&& za wizytę żeby wszystko było dobrze i niech te mdłości precz pójdą:tak:

Sarka byle do 15 dasz radę przesyłam pozytywne fluidy nich Mały zdrowieje

Fiolka a może masz jakieś zapalenie ja w pierwszej ciązy miałam swędziało jak cholera:sorry2:
aja robię dzisiaj sernik na zimno z truskawkami bo za mną chodzi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry