reklama

Mamuski grudniowe

Nathani no taki żywot ktoś musi pracować żeby spać mógł ktoś :-D
Sarka to faktycznie nie masz za bardzo możliwości. Postaraj się zatem robić wszystko pomału i tylko tyle ile naprwdę musisz :tak:
Fiolka kiedyś czytałam, że płyny do higieny intymnej są gorsze niż zwykłe żele bo wyniszczają naturalną florę bateryjną. Ile w tym prawdy to nie wiem ale ja zrezygnowałam z intymnych właśnie dlatego że mnie piekło i swędziało ;-)
4madlen nigdy nie miałam migreny i nie potrafię sobie nawet wyobrazić przez co przeszłaś - oby to było jednorazowe zdarzenie :tak:

reklama
Powiem gin. Szczerze na początku miałam nawet takie upławy jak przy grzybicy
ale przeszło. Teraz ciągle mi się leje bo tą luteinę aplikuję.
Wkładki wymieniam co kilka godzin ale i tak jest źle. :/

lolcia no dobrze że w ogóle mnie zarejestrował bo za późno zadzwoniłam.i pielęgniarka miała opory ale pow. że ciąża i zwolnienie więc mnie łaskawie na ostatnią wpisała:dry:
edytowałam sygnaturkę chce widzieć ile dni do porodu:-) a w ogóle ciekawe który tydzień określi dziś ginek. bo co chwilę cos innego wychodzi.

Ostatnia edycja:
nathani jakiś dziwny ten suwczek :-p
Jak miałysmy ten sam dzień, to teraz 2 dni różnicy.
Sarka i NAthani trzymam kciuki o 15 i 21:-)

Fiolka to będę trzymać kciuki za nas dwie :-)
Ja to pewnie szybciej będę, bo do tego gina mam nawet nie 5minut drogi:-D Ale licze się z poślizgiem, to koło 12 będe już w domu:-)

Witam wszystkie grudniowe mamusie.

Bylam dzisiaj na pobraniu krwi. Jako ze trzeba isc na czczo wiec jak wracalam do domu zabraklo mi sil i slabo mi sie zrobilo. Nie mialam daleko do domu, ale wiedzialam ze sama nie dojde. Dobrze ze moj N mogl po mnie podjechac i zawiesc do domu. Inaczej chyba bym na czworakach szla albo pelzala.
W domu zjadlam sniadanko i od razu lepiej :-)

Nathani i sarka 3mam kciuki za pomyslna wizyte.

Ide poprasowac i sie pakowac, bo jutro wyjezdzamy do PL na wesele znajomych. A po powrocie od razu do rodzinnego miasta mojego N odwiedzic jego rodzicow. Wiec walizki musze przygotowac na ok 2 tygodnie.
A golabki do mnie nie dolecialy:-D wiec na obiad bedzie spagetti carabonara.

Fiolka ja miałam probelmy ze stanami zapalnymi tylko że kilka lat temu... Gin przepisywał jakieś antybiotyki, globulki i nic, tzn były nawroty. W końcu zmieniłam Gina i mi polecił, żeby kupić sobie płyn do higieny intymnej dostępny tylko w aptece co się nazywa PlivaFem B.Od tamtej pory (czyli jakies 3-4lata) mam spokój. Myje się tym codziennie i nie potrzebuję, żadnych dodatkowych leków. Są dwa rodzaje tego płynu PlivaFem B jest na stany zapalne a PlivaFem F na grzybicze i ten jest szczególnie polecany kobietom w ciąży, wiec jak Ci Gin nie pomoże to spróbuj tego :).

Trzymam kciuki za wszytskie dzisiejsze wizyty i czekam na relacje :)

reklama
Hej dziewczyny, witam sie dopiero teraz bo rano nie bardzo miałam jak. Ledwo wstałam i szybko do pracy.
Mdłości standardowo w południe, lekkie naciąganie w podbrzuszu i sikanko częste. Ale jestem zadowolona bo dostałam list ze szpitala i mam wizytę na 21 maja o 13:30. mam nadzieje, że wtedy zobaczę po raz pierwszy bijące serduszko mojego Maluszka:-)
sarka, Nathani trzymam kciuki aby te krwawienia zniknęły. Dajcie znać jak było na wizytach.

4madlen wiem co to znaczy mieć migrenę, ból niesamowity. Mi tylko tabletki na to pomagają. Nie raz śpię 2 dni jak mnie dopada. Współczuję kochana i trzymaj się.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry