reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

u mnie dzieciaki okupuja kompa,teraz zagladam na chwile,poki zajete czyms innym ;-)
joanna wielkosc brzucha zalezy chyba od tego,jak kobieta w ciazy tyje..tak mysle..mi akurat brzuch wywalilo w obu ciazach mniej wiecej w tym samym czasie..tylko z cora przytylam o polowe mniej i gl.szlo mi w brzuch,a z synem tylam cala.,ale to nie dlatego,ze to druga ciaza..z nim duzo jadlam,bo bylam wiecznie glodna..a brzuszki w ciazy..hmmm..nie wiem czy mozna robic..,a ty chcesz juz teraz cwiczyc ,czy dopiero po ciazy ?
mamaPatryka zazdrosna cora byla,ale to jest akurat calkiem naturalne..,chyba wiekszosc dzieci jest zazdrosne o mlodsze rodzenstwo..,ale dalismy rade ;-) ,a z tym dogadywaniem sie..to bylo troszke pozniej..wiadomo..3l.roznicy,niby nie duzo,a jednak..no i u mnie byl chlopak i dziewczyna ;-)
nie denerwuj sie,ja tez panikowalam..bedzie dobrze ;-)

reklama
Madlen79 ja. Tych cwiczacych, chodzi nanjoge I Pilates z tego nie zrezygnuje - tylko sie zastanawialam nad tymi brzuszkami;) co do pierwszej ciazy do 7 miesiaca nie mialam brzucha, a teraz czuje sie taka pelna napompowana tak jakby juz rosl choc wiem ze to niemozliwe;)

Joanna najlepiej zapytac instruktora,powinien wiedziec,jakie cwiczenia w ciazy mozna wykonywac, a jakie nie :tak:,bo ja ci kochana nie pomoge..:sorry:

joanna: jeśli do tej pory ćwiczyłaś to moim zdaniem nie musisz tego przerywać (oczywiście w konsultacji z twoim lekarzem prowadzącym). Moja bratowa ćwiczyła do 7 miesiąca intensywnie - była instruktorem aerobicu :)

Cześć dziewczyny.;-) Wyjątkowo wcześnie wstałam,czuję się lepiej niż wczoraj,zaraz robię młodej śniadanie i sama wrzucam się do pralki,tj. do kąpieli.:-D Postanowiłam,że dziś jednak testuję, co ma być,to będzie.Muszę iść z moim P.do lekarza po skierowanie,bo ostanio byliśmy,kazała zrobić termin na gastroskopię,ale skierowania już nie dała,a to już pojutrze.Nie bardzo mi się chce,ale cóż.:sorry2: W każdym razie trzymajcie kciuki.Odezwę się później.

karotka: a nie testowałaś z rana? tak poźniej moze CI nie wyjść wiarygodny, moze zaczekaj juz do jutra? :)) &&&&&&& ja cały czas trzymam :D

a z tymi terminami to jest masakra... pamiętam jak mała sie urodziła to mielismy isc z nia do okulisty a do konca roku nie było juz terminów hahaha we wrzesniu! :O

reklama
Do góry