reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuski grudniowe

Iza a ty jesz mieso ?
bo ja tez gl.zywie sie owocami i nabialem,bo na inne rzeczy nie moge patrzec :no:

Nie jem, chyba że w jakimś pilawie odrobina kurczaka. Gin kazała jeść wołowinę lub inne czerwone mięso ale szans nie ma, nie przejdzie.

Betiks powodzenia na egzaminie, będę trzymać kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
A u mnie burza:-D
I już powietrze sie lepsze robi:-)
Betiks powodzenia na egzaminie:-)
Ja na 9 ide :-D

Z tym kwasem foliowym jak mi gin przepisał witaminy to mówił, żeby już go nie brać, bo on w tych witaminach a za dużo nie można... To chyba też od lekarza i punktu widzenia zależy tak mi się wydaje :-) I samego DOINFORMOWANIA lekarza :-)
Ale to tak jak ze wszystkim :-)
Ide spać spokojnej nocki:-) I całuje Brzuszki:-)

Czasami z tymi lekarzami, witaminami i kwasami jest tak, że niektórzy uważają że wszystkie tabletki to niepotrzebna chemia i pewnie dlatego twierdzą że skoro już nie potrzeba to po co brać, a firmy farmaceutyczne twierdzą że nie szkodzi więc zalecają brać cały czas bo dla nich to kasa.

Ja się napiłam karotki i zjadłam tuńczyka jutro jednak fasolka szparagowa będzie
;-)
Jestem z siebie dzis dumna bo wytrzymałam na sklepach 2,5 h:-D

MAdlen a jaki to test? :o
a już wiem, ale drogo :p

Liwus ja chce połówkowe 4D + filmik;-)

Betiks powodzenia na egzaminie :tak:

Odnośnie mięsa dla mnie mogło by nie istnieć, już przed ciążą nazywałam się pół wegetarnianką ;-)
a teraz to już w ogóle.

Noukie jeszcze trochę i na pewno będzie lepiej :-)

Ania trzymam kciuki :)

Ja muszę kupić sobię tran:-)

Kapustka na gęsto gotowa i pachnie cały dom. Zjadłabym ją teraz ale chyba bym nie dała rady spać, bo zawsze mnie wydyma strasznie. Noukie wysłałam kurierem;-)
Joanna życze lepszego jutra:-)
betiks powodzenia na egzaminie, na pewno zdasz:tak:

Co do mięsa to ja bym mogła jeść non stop i tak samo mam z chlebem, jak kromki dziennie nie zjem to az mnie ssie dziwnie.
Ja juz uciekam do łóżeczka. Mąż obiecał mi masaż na moje plecki i nie tylko...;-):happy2:

dzień dobry:-)wstałam piję kawkę, upał się szykuje.
betiks trzymam
noukie farby są ale nie ma mi kto zafarbować:happy2: mnie wczoraj wieczorem zamuliłó ale zjadłam i przeszło, tego też Ci życze:-)
madlen śliczny avatar taka kicia

Hej,

Ja oczywiscie niewyspana:sorry2: spalismy na dole i jakos nie moglam spac, a dzis wybiore sie z malym na noc do siostry musze odpoczac troche od tego remontu;-)

Milego dnia wszystkim zycze:tak: spadam do pracy:sorry2:

Nie jem, chyba że w jakimś pilawie odrobina kurczaka. Gin kazała jeść wołowinę lub inne czerwone mięso ale szans nie ma, nie przejdzie.

To dlatego żebyś się anemii nie nabawiła , ale równie dobrze możesz jeść np. szpinak , truskawki , pestki dyni , banany etc.
Mnie też mięso nie wchodzi szczególnie takie obiadowe ewentualnie mogę zjeść kurczaka , natoamiast z wędlin to tylko kiełbasa żywiecka albo krakowska sucha no i pasztet :-) Mój jadłospis jest głownie oparty na rybach , pasztecie i owocach :happy2: Oby mi się zmieniło :-)

Witam się z rana, u mnie słonecznie i aby tak cały dzionek bo od tej szarości to jakiejś depresji mozna sie nabawić:-D
Jestem juz po śniadanku i ruszam pomału do pracy.
Miłego dnia Kobietki i usmiechy wysyłam każdej z osobna:-):-):-)

reklama
Do góry