reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hejka, po pracy jestem padnieta a do tego dzisiaj jakoś mi niedobrze, ale zwalam to na pogodę bo bardzo zmienna.
Joanna dzięki za info o tunikach a na jakim dziale są?
Fiolka lepszego samopoczucia życzę:tak:
4madlen moje gratulację i jesli mężowi do wieczora sie nie przypomni to sama wyskocz z życzeniami. Faceci juz tacy są, że zapominają o datach.:-)
misia ja wybieram sie do mojej fryzjerki za 2 tyg ale ona używa tylko farb bez amoniaku.

kurde mi bez amoniaku nie chwyca, a czytałam że po 12 tygodniu można:-(
ania// ja mam alfaparf to one z amoniakiem nie?

joanna bardzo cię proszę napisz jakiej firmy masz farbę i jaki nr, bo ja już szaleję. Zawsze farbowałam farbą Evolution z Alfaparf, ale to jest dość mocna farba, mój nr to PP.013, a teraz się boję. Dziś oglądałam farby bez amoniaku firmy Vitalitys i kolory blond są beznadziejne.
Nathani też czytałam, ze niby można ale szczerze mówiąc boję się trochę.

Cześć! Wróciłam... Dziękuję wam wszystkim za kciuki i słowa otuchy, przydały się bardzo :tak: Testy zaliczone (2 dopuszcz. błędy, uff), tylko, że łapy tak mi się trzęsły i słabo z tych nerwów było, że na placyku już zawaliłam sprawę :zawstydzona/y: Przy wychodzeniu na prostą z łuku łapa mi się ześlizgneła z kierownicy i skręciłam nie w tą stronę co trzeba, no i wyjechałam za linię, co ozn. przerwanie egzaminu :-( Wiecie jak byłam zawiedziona, zła na siebie i załamana :wściekła/y: Tym bardziej, że trafiłam na przemiłego egzaminatora, a to nie zdarza się aż tak często. No cóż, spróbuję jeszcze za m-c, następny termin. Obym tylko zdążyła przed rozwiązaniem, bo potem to już na pewno nie zrobię, bo nie będę miała kiedy :baffled:
misia ja farbowałam farbą Syoss, super, nie pamiętam, czy jest z amoniakiem, czy bez, ale nie śmierdzi i ładnie się kolor trzyma :tak:
madlen gratuluję z okazji rocznicy :-) A że nasi panowie o tym zapominają, to niestety częsta reguła. Mój przyjął zaproszenie na grilla na sobotę (23.06). Nie wytrzymałam i zażartowałam sobie, że super zaplanował naszą tegoroczną rocznicę. A on, jak to, to już w tą sobotę jest 23? :szok: Niby pamięta jak go wyrwie się w środku nocy i powie kiedy wypada, Ale czas tak szybko mija, kto by tam liczył, czy to już, czy jeszcze :confused2: Tak więc nic nie robię, pakuję się do znajomych i zbieram gratulacje :-D

misia ja mam tez te evolution, już nie mogę patrzeć na rudawy odrost i wypłowialy kolor na reszcie
vieviene ty szczęściaro
betiks uda się następnym razem

musicie dziewczyny poczytac.. chyba po 14 tygodniu ciazy farbowanie włosów dziecku nie szkodzi z tego co wiem.. ale najlepiej przeczytac na ulotce czy jest amoniak.. jesli chodzi o blady to jedyne co moze sie stac ale to w bardzo
małych przypadkach moze wyjsc inny kolor włosów..

reklama
Do góry