reklama

Mamuski grudniowe

ja używam tylko takich dla kobiet w ciąży, szczególnie na brzuch, piersi i pośladki.
Bardzo boję sie rozstępów, które miałam po pierwszej ciąży.

reklama
I wolne dziś:-D

NAthani ja nic nie stosuje :-) I przed ciążą też nie stosowałam:-)

Taka pogoda, że mnie się nic nie chce;/....

Ostatnia edycja:
Witam z rana

Slooooonnnnnceeeeeee bedzie bosko, do tego z rana dowiedzialam sie ze mam bilety na mecz siatkowki polakow na olimpiadzie. Do tego Fryzjerka wiec bede jak czlowiek wygladac. Ale glowa peka;);););) coz to przezyje
Mi cellulit wyszedl okropny wiec uzywan balsamu dla kobiet w ciazy

Witam wszystkie panie z rana,
Nathani w sumie to też uważam, że woda tej firmy jest ok, a na dodatek nie jest droga i można ją kupić w małych buteleczkach. :-)
Ja używam tylko oliwki w żelu i kremu przeciw rozstępom.
Skoczę dziś do sklepu fryzjerskiego i zasięgnę porady na temat tych farb. Nathani a ty czekasz do któregoś konkretnego tygodnia z farbowaniem włosów?

Witam w deszczowy poranek :(

Ja od wczoraj źle sie czuje ...jakos w szpitalu było lepiej ... nie ze względu na samotnosc i spokój ale lepiej sie czułam fizycznie..od wczoraj jest mi niedobrze ... po no-spie niby przechodzi ...ale nie na długo.

Wczoraj o 23:51 wygrałam aukcje na allegro ...spodnie ciązowe dżinsowe nowe ...cena 15,49 plus przesyłka 21zł bardzo mało a spodnie bardzo ładne IK94 EXTRA SPODNIE JEANSOWE ROZM 42 (2410553684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

Kupiłam też sobie leginsy ciążowe 3/4 kolor szary :) z przesyłka 30zł

musze jeszcze sobie adidasy znaleźć na wyjazd do zakopca.

Ide szperac na all moze cos znajde

Ostatnia edycja:
misia ja czekam az ktoś mi położy ta farbę mam dużo włosów samej mi ciężko. daj znaka co powiedziała fryzjerka.
lil super zakupy
ja tez okupuje allegro;-)
Joanna to super dzionek Ci się szykuje

Witam się i ja po małej przerwie :-) Wczoraj cały dzień w biegu. Najpierw odwieść chłopców do teściów i fryzjer. Później logopeda i rehabilitacja - wizyta u ciotki (moi rodzice doglądają 85 latkę, która mieszka sama) na koniec odebrać męża od teściów i po całym takim upalnym dniu już mi się nawet nie chciało kompa odpalać :-) U nas w nocy była burza to troszkę powietrze było raniutko fajniejsze ale teraz jest masakra :sorry:
Lilith oszczędzaj się i zdrówka życzę :tak:
4madlen najlepsze życzenia z okazji rocznicy ;-)
Noukie odpoczęłaś? ;-)
Ania jakieś plany na dzień wolny? :rofl2:
Madlen79 jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to za miesiąc sama się wybiorę na sklepy w uk :-D I ja dla siebie nie umiem tam nic kupić bo mi się ich moda nie podoba ale dla dzieciaczków to bym mogła cały dzień ciuchy przeglądać :-D Jak synek? :-)
Impresja witaj i rozgość się :-)
Betiks mi się udało prawko za pierwszym razem zdać i do tej pory nie wiem jak nerwy opanowałam bo ja nerwus jestem :-D Życzę ci jednak aby następne podejście było już ostatnim i abyś mogła chwalić się prawkiem wśród znajomych ;-)
My jutro obchodzimy rocznicę i dalej pomysłu brak co kupić mężusiowi albo gdzie go zabrać :-D Jakoś mój mózg nie pracuje wydajnie na tych upałach :-D Buziak w bebełki i miłego dzionka życzę :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry