Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Któraś z Was pisała o pasach ciążowych , powiedzcie czy to się sprawdza ? Bo zastanawiam się czy nie zainwestować w takie cudo. Bo oczywiście przestaje się dopinać w spodniach i myślę że taki pas ciążowy byłby dobrym rozwiązaniem... chodzi mi oczywiście o typowy pas wizualno-estetyczny a nie odciążający kręgosłup 
Ja z suknią problemów nie miałam wpadła mi w oko i kupione
Za to z butami podobnie jak u ciebie Wiolka było łażenia i mierzenia od groma. I powiem Ci szczerze, że kupiłam tanio na bazarze za 50 zł a obchodziłam w nich sporo imprez bo pasowały i do spodni i do sukienki 

W nocy chyba coś mu się przyśniło i ponad pół godziny go uspokajałam. Jak wreszcie się wtulił we mnie to co chwilkę oczka otwierał i sprawdzał czy jestem. Strasznie było mi go szkoda - moje chudziatko kochane
i dla najbliższej rodziny robimy i tyle mam nadzieje że 25 sierpnia nie będzie upałów i super mi dopisze samopoczucie że potańcze i dotrwam do rana bo jedno dniowe chcialam w niedziele jak odespimy to che posprzatać remize i klucze oddać a od poniedziałku żyć w spokoju tak jak zwykle;-) Liwus oczywiście &&&&&&&&&&&za wizyte Lolcia ja też mam zamiar iśc na bazar może sie uda kupić od strzała i taniej
napewno będziesz pięknie wyglądała i życze ci cudownego samopoczucia w dniu ślubu żebyś tam im p[okazała jak panny młode z brzudszkiem potrafią sie bawić:-)ja chciaam jak najszybciej żeby mieć za sobą we wrześniu nastka ma przedszkole później chce z nią na operacje jechać tak zebym sie prze swoim porodem miala z nia wszystko poukladane żebyśmy mogli święta jak wszyscy sp[okojnie w domku spędzić
nie jem już sera białego bo niedobrze