Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coraz więcej osób spotykam o takim
Normalnie dostaje ślinotoku i nie mogę się doczekać kiedy wrócą. Myślałam, że kapuśniaczek na obiad "załatwi" sprawę, ale nic z tego. Próbowałam zaspokoić ten "głód" kiszonym ogórkiem i zwykłą rybą z puszki, ale to nie to
Po półdniowej migrenie na szczęście już nie ma śladu i mam super humor i okropną ochotę na seks
Trza małą dziś w miarę szybko "zagonić" spać :-)
ja znów na koreczki, śledzie i tym podobne nie mam
za to zaraz zjem loda
niby jeszcze miałam sie umówić na próbny makijaż i fryzure ale na fryzure nie mam jakoś jeszcze pomyslu
Betiks ja odkąd w ciąży jestem to nie moge przejść kolo beczki z kiszoną kapustą obojętnie ani kolo ogórków
A na reszte życzeń przyjdzie czas 

. A w niedziele zajadałam się bigosem i ogórkami kiszonymi 

Padłam po pracy, mężuś dzisiaj miał na 15tą, a że buduje wiatę, to nie miał czasu nic nagotować. To za to ja robię już na jutro i sobie smacznie zje przed pracą
Wczoraj np.jadłam wieczorną porą chlebek z masełkiem czosnkowym i ogórkiem kiszonym , ponadto koreczki śledziowe też są pycha i pasty z tuńczyka czy łososia,a najlepsza jest zupa ogórkowa :-) . Słodkie trochę rzadziej ale też mam czasem parcie na nie 
A najgorsze jest to że mój brzuch jeszcze za mały na ciążowe ubrania a za duży na normalne :-( Ale pocieszam się faktem że może mniej np.przytyje czy np.nie przybiorę na wadzę w ostatnim miesiącu sporo.Za to ja mam dziś ciśnienie 117/80![]()