reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hej dziewczyny :) Miłego dnia dla pracujących przyszłych mam i tych co odpoczywają :)
Ja miałam testować kolejny raz jutro ale pękłam i dziś powtórzyłam ale nie z rannego tylko trochę później i jest już wyraźna jasna kreska jeszcze sprawdzę dla pewności z porannego :) albo morze beta hmmm zobaczy się

A jak wy się czujecie? Bo mi w pierwszej ciąży nic nie dolegało a teraz zmęczenie x 1000 i mdłości jak nie zjem albo zjem za dużo albo rano w sumie ciągle ale mijają i wracają

mam właśnie tak samo nigdy tak sie nie czulam podczas ciazy dla mnie ciaza to zawsze byla przyjemnosc a teraz to jakas masakra

natalcia witaj :-)
kitty ja tez nie robilam testu z 1szego moczu,jak jest ciaza to kazdy mocz jest dobry ;-)
a ja dzisiaj obudzilam sie o 4 nad ranem i spac nie moglam :wściekła/y:,zasnelam chwile po 6..cale spanie poprzestawialo mi sie w tej ciazy :tak:
u nas dzisiaj piekna pogoda,wkoncu bez deszczu ;-):-)

Witaj :)
A Ty juz w 5 tygodniu wiesz ze to będzie chlopiec- Krzysio?
Czy tylko przypuszczasz?

:laugh2:nie neska to tylko nadzieja, przy pierwszej ciązy od początku mowiłam do dzidzi Gabrysia i urodziła sie Gabrysia, teraz mam nadzieję na synka, ale najważniejsze by wszystko było dobrze, by było zdrowe

Witamy wszystkie nowe grudniowe mamusie:happy:

Witam wszystkie nowe mamusie.
U mnie sa mega mdlosci, mam juz ich dosc, i dzisiaj rano obejmowalam sie z kibelkiem przed praca, najgorsze mdlosci dopadaja mnie od 14 az do samego wieczora,ja chce 2 trymestr juz.

Cześć dziewczynki
Bardzo się cieszę że również mogę do Was dołączyć, pół roku starania i jest maleństwo:) wczoraj byłam u gin -jest 5 tydzien:)) widziałam na usg taki malutki kochany bąbelek.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo radości i spokojnych 9 miesięcy:))

reklama
Hej dziewczynki czy ma ktoras z was do sprzedania duphaston potrzebuje 10 tabletek, ale cale opakowanie tez mile widziane zabraknie mi akurat takiej dawki przed przyjazdem do polski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry