reklama

Mamuski grudniowe

Sarka ale w ogóle sie nie rusza?
Betiks bezbolesnej przeprowadzki
Noukie ja już też pragnę grudnia, bardzo mocno!
hipp ma dobre opinie też. to fakt co Sarka pisze w szpitalu dosuniemy paczuszki i tam mały sudocrem powinien byc;-)

reklama
Sarka właśnie w ogóle ię nie rusza czy są jakieś ruchy delikatne, ja dla świętego spokoju pojechałabym na IP i zrobią Ci USG, przynajmniej będziesz spokojniejsza.

To ja pisałam że mam jeszcze krem po Alanie, ale nie napisałam że nowy nie otwarty, bo kupiłam ale okazało się to nie potrzebne bo młody zaczął korzystać z wc.

Z tą paczką ze szpitala to rzeczywiście, zapomniałam że na pocżatku daja ta najmniejszą tubke z kremem sudokrem, starczy spokojnie na 2-3 tyg.

Ostatnia edycja:
Hej :)
U nas piękne słońce, nawet całkiem ciepło przez to. Rodzice się zbierają do wyjazdu, w końcu będzie trochę spokoju ;) Za to lodówkę mam pełną, że nie wiem kiedy to wszystko zjemy, a w zamrażarkę to już nic nie wejdzie :szok:

Wczoraj przyszła mi torba, spacerowo-wózkowa, fajna bo pojemna, na pewno się przyda.

Moja Dziecina w końcu całkiem regularnie daje o sobie znać, nawet za dnia, może nie wierzga za mocno, choć zdarza się jej, ale za to gramoli się bardzo często, bardziej to widać niż czuć, więc przestaję się tak martwić jak do tej pory.

Muszę znowu pranko zrobić, w końcu nowe ciuszki dojechały :-D

Jak czytam o Waszych przeprowadzkach to cieszę się, że moja już za mną, prawie nie pamiętam jakie to było męczące, choć się nie narobiłam za dużo ;) Powodzenia w pakowaniu i rozpakowaniu :tak:

Czesc dziewczyny, nie udalo mi sie nadrobic bo dopiero wstalam. Moje dziecie jest tak ruchliwe, ze w nocy mam problemy ze spaniem, bola mnie plecy, mam ucick na nerw w prawym posladku,ze czasem ledwo sie ruszam...Tez czekam jak wy do grudnia, bo powoli zaczynam miec dosc, jeszcze wczoraj kobieta w sklepie mnie dobila bo sie spytala czy spodziewam sie blizniakow a jeszcze 3 mce przede mna. :baffled: Czyli jestem wielka...zreszta tak tez sie czuje. Wszyscy moi znajomi i maz zapewniaja ze slicznie wygladam, ale co innego maja powiedziec? Zebym czasem nie zaczela plakac :-D

Basia Rozbawiła mnie Twoja wypowiedź! Nie przesadzaj! W końcu jesteś w ciąży i właśnie teraz możesz być "duża". Nie ma się co przejmować tym co inni mówią :) Czasem to mówią z zazdrości ;) No jakoś wszystkie musimy wytrzymać do grudnia ;)
Ja już się na prawdę do czekać nie mogę :D

dziewczyny chyba zeświruję umieram z bólu żołądka... :( śniadanie już oddałam, teraz piję miętę... wczoraj miałam chandrę i ryczałam pół dnia ;/ dziś ten żołądek:wściekła/y: przypuszczałam, że ostatnie tygodnie będą się mega dłużyć, ale jak się leży to już w ogóle masakra... byle do listopada... :tak:

Cześć dziewczyny

Basia mam ten sam problem co TY, nie wiem już co mam zrobić tak mnie w pośladku boli że na prawą nogę nie moge stawać, mam znajomego masarzyste i zastanawiam się czy sie nie wybrać do niego ale on mi cały czas powtarza że masarze w ciąży są zakazane

Dziewczyny zauważyłam kropelki wody na sutkach, czy to nie za wcześnie? Wydawało mi się że mleko dopiero po urodzeniu dziecka się pojawi

clodi to nie mleko to siara która się pojawia w czasie ciąży i to nie jest nic niepokojącego, tylko to normalne niektóre dziewczyny mają juz siare po 20tc, po 30tc a nawet pod sam koniec ciąży, a niektóre nie mają jej w ogóle. Ja nie miałam i na razie też nie mam.

Ja jak mówię mężowi że jestem gruba to on mi mówi tak " Kochanie nie jesteś gruba tylko jesteś w ciąży a to jest ogromna różnica, zrzucisz nawet nie bedziesz wiedziała kiedy"

reklama
clodi to siara, czyli pierwsze mleko które często pojawia się w trakcie ciąży. Ja mam je już od bodajże 22 tygodnia, więc spokojnie. :) Lekarka mówiła że u kazdego może się pojawić w różnym czasie. U niektórych dopiero po porodzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry