kasia_s
marzec 2008/grudzień 2012
oj jak dobrze że mamy sobie gdzie ponarzekać
i na wsparcie można liczyć i większość z nas przeżywa to podobnie
ja też codzinnie skopana, zadyszka na każdym kroku - nawet dziś podczas rozmowy z sąsiadką
a co do duszności to mam takie momenty że robi mi się cięzko na klacie i gorąco strasznie, trwa to kilka sekund i przechodzi
na razie zwalam to na efekty uboczne ciąży
Cirili najlepsze życzenia dla Was wszystkich :-)
Betiks mam nadzieję że szybko pozbędziecie się tego paskudztwa
że też dzieciaczki tak muszą cierpieć :-(
4madlen ja też następnym razem poproszę chociaż kilka pierożków ;-) kocham pierogi!!!
Bakusiowa gratulucję Córci :-)
Clodi zwolnij tempo kobieto
Aurelka witaj:-)
i na wsparcie można liczyć i większość z nas przeżywa to podobnie
ja też codzinnie skopana, zadyszka na każdym kroku - nawet dziś podczas rozmowy z sąsiadką
a co do duszności to mam takie momenty że robi mi się cięzko na klacie i gorąco strasznie, trwa to kilka sekund i przechodzi
na razie zwalam to na efekty uboczne ciążyCirili najlepsze życzenia dla Was wszystkich :-)
Betiks mam nadzieję że szybko pozbędziecie się tego paskudztwa
że też dzieciaczki tak muszą cierpieć :-( 4madlen ja też następnym razem poproszę chociaż kilka pierożków ;-) kocham pierogi!!!
Bakusiowa gratulucję Córci :-)
Clodi zwolnij tempo kobieto
Aurelka witaj:-)

nie wiem czy mam chore gardło czy zgaga tak mi je podrażnila że zrobilo sie zapalenie mam nadzieje że mnie lekarz czymś poratuje bo zwariuje normalnie
przepraszam że tak o sobie ale to którą z kolei noc i już zmęczona jestem życze miłego dnia i ide was poczytać:-) Goko-kochana wszystkiego najlepszego i cudownie że czeka cie taki wspaniały dzień Witaj Aurelia gratuluje córci Ja też mam problemy z oddychaniem jak sie na plechach położe to tchu złapać nie moge myślałam ze wariuje ale skoro wy tez tak macie to sama nie jestem przynajmniej tyle mam nadzieje tylko że do cesarki wyleże na plecach na plasko te 30 minut bez ekscesów z dusznościami