Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie, ja mam nadzieje że zdjążę się wydepilowac przed porodemFiolka, pomalowanie to kosmos, nie wspominając już o depilacji)) a tu trzeba być codziennie przygotowanym
)

Ale w sumie sie nawet wyspałam. Ale jednak wole jak Alan śpi do tej 10:00 

. No ale szczęście jestem już w domku i zajadam kulki z mlekiem
. Smacznego śniadanka wszystkim życzę i miłego dnia ;-)
niech maly siedzi grzecznie w brzuchu i tyle
a tak na powaznie to ja nadal nic nie mam, wiec i pakowac nie mam co

więc ja też pogoda dziś u nas znowu piękna po poludniu przyjeżdża moja mama ugadała sie z nastka że ją na weekend dziś po pracy weźmie wię bede bez dziecka do niedzieli ale będę miec cisze w domu co ja będę robiła
Nie wolno mieć paznokci pomalowanych to fakt bo gdyby sie coś dzialo i chceili mierzyć parametry to przez powłoke lakieru na płytce paznokcia pomair sie nie uda
ja sie jeszcze nie pakuje bo jeszcze nie kupowalam sobie nic do szpitala dla małej mam wszystko prawie wyprane chociaż dokupilam pare rzeczy więc je jeszcze przepiore i wyprasuje kupilam wczoraj w biedronce fajny kocyk za 14.99 dla małej sa niebieskie i różowe więc jak macie pod ręką to zaglądnijcie może wam sie spodobają:-) Milego dnia wszystkim