Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
4Madlen mnie tnie mój lekarz więc taki plus calej sytuacji dali mi dziś papiery mam powypełniać i przywieść z sobą w dniu ciecia napisali jak mam sie do cc przygotować co zabrać dla dziecka co dla siebie tydzień po tobie ide
Mummy2-współczuje kochana życze sily widaomo ze ciężko ale już niedaleko znajdź sile w sobie dasz rade
Fiolka ciebie też przytulam nie martw sie kochana mam nadzieje że sąsiedzi będa normalni i tylko z wyglądu wygladają nie bardzo
mummy3 jeśli chodzi o rane i gojenie tego sie raczej nie obawiam tylko nasłuchałam sie że jagby sie po cc wymiotowalo to szwy moga popękać i troszke mnie to przerazilo
bo po ostatnim cięciu 6 lat temu ladnie mi sie goiło i w miare sie dobrze czułam
Czekam aż mi ten czas szybciej zleci a tu jeszcze jutro on do pracy idzie :-( Mój niestety nie ma możliwości ani napisać ani zadzwonić, nic.
Teść od rana do nocy pracowł a ona sama z chłopcami ale wyszli na ludzi i mają wielki szacunke do niej. Także głowa do góry, też podołasz:-)
ja je uwielbiam.
Aż normalnie dziś mu napisze aby spał ze mną, cały tydzień spał w salonie aby mi nie przeszkadzać