Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. To się teraz przeraziłam tymi hemoroidami
, aż strach kupkę zrobić, a i w trakcie porodu mogą się zrobić od przenia... Grry, strach się bać. Mam nadzieję, że mnie nie dopadnie,choć znając moje szczęście i tego się nabawię jak i rozstępów
. Kurna, jakie to nie sprawiedliwe, od kiedy tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży, a było to w jakimś 6 tygodniu, poleciałam do sklepu jak oszalała i kupiłam balsam Palmers'a dla ciężarówek i od razu zaczęłam się smarować, pod koniec 7 miesiąca ja patrze a tu granatowe plamki pod pępkiem
Więc tak jak Ania_789 powiedziała, jeśli ktoś ma mieć to bez względu na to czy będzie się smarować czy nie i tak je będzie mieć... Moja koleżanka o dziwo nigdy nie używała balsamów, w ciąży przytyła 35 kg i ani jednego najmniejszego rozstępu nie miała... 

my to naprawdę mamy pecha.
Nasi sąsiedzi od tygodnia są cicho. Śmiejemy się z M., że albo mają "ciche dni" albo ona ma okres 

A tak na serio, to kuruj się zanim dzidziolek wylezie ;-)
w siumie to nie do końca blok taka niska zabudowa, dwa piętra my na pierwszym.Fiolka współczuję ci tego mieszkania, takie to niestety uroki w blokuNasi sąsiedzi od tygodnia są cicho. Śmiejemy się z M., że albo mają "ciche dni" albo ona ma okres
![]()
no cóż pozostaje tylko mieć nadzieje że kiedyś (nie wiem jakim cudem) uda nam sie miec jakis domek, choćby maleńki.
jejku tak strasznie bym chciała go już mieć 

no jak do pracy chodziłam to może nie bo 12h mnie wykańczało.
mało tego nawet jak je miałam to słyszałam tykające zegary które pozbawiałam baterii, beznadziejny przypadek ze mnie
sypialnie mamy taką http://img18.imageshack.us/img18/6731/pa240071t.jpg mało dziecięca ale co zrobić kiedyś się zmieni no i jak dojdzie cały komplet pościeli baldachim bedzie ok ;-) no ale na przeciwko jest nasze łóżko i pusta ściana.
ja chyba poczekam z tym do grudnia.