eni_
Fanka BB :)
Fiolka ja używałam ciemieniuszki, 2 tygodnie i po sprawie
Lenka usnęła więc też idę się zdrzemnąć, bo szybko dzień zaczęłam
Lenka usnęła więc też idę się zdrzemnąć, bo szybko dzień zaczęłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

chyba moge powoli zjesc raz na jakis czas jakis jogurt czy nie ryzykowac na razie?? W sumie z tydzien temu nie moglam sie oprzec i zjadlam karpatke a byla robiona na mleku wiadomo i nic malemu nie wyskoczyło.
super sprawa mozesz się wyspać i odsapnąć i na pewno nie ma problemu by wyjśc gdzieś w ciągu dnia coś zalatwić zawsze ktoś zostanie, a tak to będziesz sama ciągle z małą i dopiero zobaczysz, poczujesz się jak więzień zwłaszcza w taką pogode
ale ona tak rzadko ssie że szkoda mi znowu na nowe smoczki, a ten suavinex, drogi?

Aurelka ja bym sie nie wyprowadzała na razie od tesciow na twoim miejscu, tesciowa tak Ci pomaga biorąc ją do siebie na nocsuper sprawa mozesz się wyspać i odsapnąć i na pewno nie ma problemu by wyjśc gdzieś w ciągu dnia coś zalatwić zawsze ktoś zostanie, a tak to będziesz sama ciągle z małą i dopiero zobaczysz, poczujesz się jak więzień zwłaszcza w taką pogode
Jeszcze zobaczymy jak to będzie.