Fiolka_130
Fanka BB :)
Ech nie wiem już nic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla mnie to jest nie do pomyślenia.
a ma człowiek poczucie że ma do czynienie z niby inteligentnym człowiekiem:// to nic że kiedy on siedzi sobie na lanczu ja po raz enty dostaję zajobca i jestem jeszcze np o kubku kawy tylko

baby bo skoro nie ssie to jak ma duzo przybrac? szkoda gadac.
jak usłyszą jak on gada to w szoku będą teraz ma faze takiego gadania i wydzierania się "aaa, łeee, beee" prześmieszny jest nawet mam filmik tylko musze przerobić.
gdzie takiego znazłas
szczerze mówiac kazdy z naszych m jest cudowny ale fakt ze czasem nam cisnienie podnosza,mój swietnie i pysznie gotuje,czasem próbuje piec
jest z niego złota raczka wszystko sam naprawi.Jest świetnym ojcem dla dziewczynek Nastka jest z nim tak zwiazana ze od jakiegos czasu jagby późno z pracy wrócił to ona nie spi tylko na niego czeka nie zasnie bez niego,Julite tez bawi tula rozmawia ale nie zajmuje sie nią na okrągło stara Sarka bede gotowała zupki na wywarze ale blizej 5mca a jak w końcu snieg stopnieje to jak co roku w ogródku zasadzimy swoje pomidorki,ogórki,rzodkiewki sałate i malinki jabłka i truskawki też mamy swoje więc będzie Julita jadła
pozatym mieszkamy na wsi i mamy wujka który ma gospodarke więc jemy jajka ekologiczne ziemniaki i praktycznie wszytsko co sie da kupujemy w miejscach gdzie wiemy ze jest zdrowe;-) Aurelka podmywaj jej pupe wodą z szarym mydłem i dużo wietrz żeby do pupy powietrze dochodziło skóra wtedy oddycha i szybciej sie goi
Bułkasia co za idioci jak mogą przychodzić sprawdzać czy dziecka nie głodzisz
lepiej niech sie zajmą tym co oni zaniedbują
Masakra co Wy piszecie o tych chłopachdla mnie to jest nie do pomyślenia.
D. od 3 miesięcy ani razu nawet nie pisnął że mu źle że małym się zajmuje.
A u nas jest tak że jak wraca z pracy to on głównie małego bawi albo jak jest weekend ja praktycznie tylko karmię nie raz. Do tego sprząta, prasuje itp.![]()
Hej< tak szybko piszecie, że nie nadrabiam i znowu mam zaleglosci
Dzisiaj dostalam telefon, ze w poniedzialek przyjdzie polozna z pielegniarka specjalistyczna sprawdzic czy ja czasem nie glodze mojego dziecka!!! Nie dosc, ze czekamy na szpital z tym roszczepem to jeszcze jakies takie glupie tebaby bo skoro nie ssie to jak ma duzo przybrac? szkoda gadac.
..