annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
Wybrałam się dzisiaj z trójcą do galerii. Oczywiście wyeksploatowali mnie na maxa;-) Trochę dzieciaki obkupiłam, ale bez szału. Najlepsze oczywiście spojrzenia ludzi, aż się zaczęłam zastanawiać jak ludzie reagują jak widzą rodzinę z czwórką albo piątką dzieci
Anek dzięki, po drobnych perturbacjach na początku (jak miał miesiąc wylądowaliśmy w szpitalu z powodu infekcji dróg moczowych) jest całkiem dobrze. Młody co prawda alergik, więc dietę mam przymusową i specjalistką od wypieków wegańskich niedługo będę to jest nieźle.
A ja muszę przyznać, że z wiekiem mam więcej cirpliwości do dzieci i większy luuzz.
a gdzie dziewczyny???
Wybrałam się dzisiaj z trójcą do galerii. Oczywiście wyeksploatowali mnie na maxa;-) Trochę dzieciaki obkupiłam, ale bez szału. Najlepsze oczywiście spojrzenia ludzi, aż się zaczęłam zastanawiać jak ludzie reagują jak widzą rodzinę z czwórką albo piątką dzieci

Anek dzięki, po drobnych perturbacjach na początku (jak miał miesiąc wylądowaliśmy w szpitalu z powodu infekcji dróg moczowych) jest całkiem dobrze. Młody co prawda alergik, więc dietę mam przymusową i specjalistką od wypieków wegańskich niedługo będę to jest nieźle.
A ja muszę przyznać, że z wiekiem mam więcej cirpliwości do dzieci i większy luuzz.
a gdzie dziewczyny???
. W tym roku skończe 36 lat, urodziłam dwójkę dzieci ale mam trójkę. Córka 18 lat:-), syn 13 :-)lat i córka z pierwszego małżeństwa męża 15 lat:-). Jeszcze 2 lata temu nie myślałam, żeby zostać mamą po raz kolejny ale po różnych życiowych perturbacjach założyliśmy tzw. rodzinę "patchoworkową" i zapragnęliśmy jeszcze jednego szkraba. Jestem w 7 tc, czuję się koszmarnie, nudności, nudności a toaleta jest moją najbliższą przyjaciółką ale cóż trzeba dać radę:-). Trzymam kciuki za nas wszystkie
, została herbata imbirowo-cytrynowa :-) ale też daje radę i lepiej spałam i jak wypiłam z samego rana to zjadłam normalne śniadanie:-) Miłej niedzieli
zjadałam po kilogramie jabłek lub sliwek a w zimie mandarynek.Na szczęscie w żadnej ciąży nie wymiotowałam.
dzień kiepski jakby mnie tir rozjechał. Wymioty popołudniu już standardowe. Dziś noc trochę lepsza, więc mogę chwilę na forum spędzić