reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki wracają do pracy

hmm toja bede troche inna i powiem że lubie swoja prace i lubie do niej chodzic, ale to chyba dlatego że spedzam w niej mało czasu:-) ale od lipca zaczynam prowadzic wlasna działalnosc gospodarczą i zapewne bedę wiecej czasu pracowac:tak:
skorzystałam z dotacji z UP na działalnosc i zaczynam:)boję sie ale mam nadzieje że sie uda;-)

no to mocno trzymamy kciuki :tak::tak: za pomyślność w interesach :tak::tak:
a co to za profil działalności :confused::confused:

reklama
usługi z zakresu rekreacji, fitnesu i fizjoterapii, czyli praca w klubach fitness jako instruktor siłowni i aerobiku, organizacja zawodów i ich obsługa, pomoc przy obsłudze festynów sportowych itp, oraz fizoterapia czyli czasami masaże, rehabilitacja-praca z pacjentem po wypadkach, udarach, endoprotezach itp oraz zabiegi fizykalne
pozdrawim cieplutko wszystkie mamy co juz pracują i co wybieraja sie do pracy!!!

chętnie też bym poszła, może sie Gosia zamienimy?
znów mam pakowanie(znienawidzone), bo po jutrzejszym zakończeniu roku Madzi jedziemy do rodziców na przedłużony weekend i urodziny Oliwki

reklama
We wtorek rano mam rozmowę w sprawie pracy (to juz trzeci raz w tej samej szkole, ciekawe co mnie teraz czeka: egzamin jakis czy w końcu finał;) ) Chciałabym w dobrym nastroju następnego dnia zacząć wakacje.

Do góry