reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
Też trzymam kciuki za zaczynających pracę :tak:
Ja narazie chodzę też do pracy tak jak Rozalka, na kawkę do koleżanek, żeby mnie nie zapomniały :-D a że mam kilkanaście minut spacerkiem, to odwiedzam je często z Oliwką.

Dzięki dziewczyny:tak:
dziś było całkiem przyjemnie, no ale to tylko rozpoczęcie roku:-D
Wiki niezbyt dobrze zniosła raptem 3 godzinne rozstanie, w nocy też było nieciekawie, tak jakby czuła pismo nosem:dry:, zobaczymy jak będzie dalej

oj miska, oby Wikusia zaakceptowała bez większego problemu nowa sytuacje..

ja właśnie założyłam cv do nowo otwierającego sie banku u nas...i zobaczymy...os 1 października rusza praca...tylko czy ja z nią...:confused:

[QUOTE=karolina77;2638530]Mysia powodzenia:tak::tak::tak::tak:

Miska
, mam nadzieje ze Wikusia szybko zaakceptuje nowa sytuacje.[/QUOTE]

i ja trzymam kciuki Mysia

Miska ja tez tak uwazam :tak: bedzie dobrze

Mysia trzymamy kciuki:tak:
Miśka oby Wikusia szybko się przyzwyczaiła. Początki zazwyczaj są trudne. Ja rozstanie przeżyłam chyba nawet bardziej niż Małgosia:zawstydzona/y:

reklama
Miśka, Maja do tej pory pilnuje mnie przed wyjściem do pracy. I w nocy też się budzi i kontroluje czy jestem. Ale kiedyś chyba z tego wyrośnie. Ja się pocieszam, ze to oznaka jej inteligencji. :-p:sorry2: Ale my, matki pracujące, pomimo, że podpieramy się nosem po nieprzespanej nocy, musimy być dzielne. Ja dzisiaj już po kawce i Red Bulu.... Powodzenia!
Mysia, też trzymam kciuki!!!

Do góry