reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUŚKI Z ANGLI - Londyn :)

reklama
Dobrze przekonalas mnie katarzyna hehe;-)
Wiec rozkrecmy ten watek.
Moze zaczniemy od tego gdzie mieszkamy w Ladku.
My w Coulsdon niedaleko Croydon i Purley.
Moze mamy jakies forumwe sasiadki?
Pozdrawiam

Witam :)
Wiec jak juz niektorym wiadomo..HiHi mieszkam w Londku pomiedzy Morden a Sutton :))

12471.png

Iwoneczka to niedaleko nas. Jak juz Ci pisalam kawka koniecznie:)
Czym sie na codzien zajmujesz?
I jak tam maluszek?

witam :)
Jestem szczesliwá mężatką
mieszkam w Londynie od roku
pracuje w coffee-shopie
i zakuwam angielski :)
poza tym interesuje sie socjologia i psychologiá
uważam ze nasze myśli maja wielki wpływ na nasze życie
a jak jestem w ciąży to maja nieprzeceniony wpływ na nasze dziecko
Dlatego moja Fasolka czy tez mój Groszek ( podoba mi sie Groszek) będzie czuła dużo ... dużo mojej milosci i moich pozytywnych mysli ... mam nadzieje ,ze Groszek juz jest ... :)

reklama
No to gratuluje Fasolki/Groszka:) Na kiedy termin?
Zgodze sie z Twoja opinia co do mysli:tak:
A gdzie mieszkacie w Londynie...i jak Ci sie tu podoba?
Pozdrawiam:-)

Do góry