• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski z Ennis

dziewczyny a może się orientujecie gdzie kupię w IE jakieś fajne naklejki do dziecięcego pokoiku??
chcieliśmy coś zrobić żeby tak kremowo nie było:sorry2: ale nie wiem nawet gdzie szukać....

reklama
dziewczyny a może się orientujecie gdzie kupię w IE jakieś fajne naklejki do dziecięcego pokoiku??
chcieliśmy coś zrobić żeby tak kremowo nie było:sorry2: ale nie wiem nawet gdzie szukać....
w kazdym sklepie budowlanym z farbami np atlantic, homebase,wodis(nnie wiem jak sie pisze) wybor dosc nedzny ale proponuje tez allegro!
jedna warstwa juz pomalowana jedziemy na zakupy i zaraz poprawka

witam mamusie :-):-):-)
ja wlasnie po trzecim dniu cwiczen ... zakwasy coraz mniejsze... dzis przylączyl sie do mnie moj kochany piesek zaiast mi pomagac to mo przeszkadzal i za noge lapal no ale jakos to skonczylam... czas za jakis obiad sie wziasc i cos ogarnac w mieszkanku... szykuje sie przemeblowanko jakies...:-):-):-):-)jak narazuie spadam

Asia nasz pies tez z nami cwiczy a raczej nas podgryza haha tak to chyba juz jest z jackami?!
u nas praca wrze...sciany pomalowane narazie nie robie wzorkow bo koncepcji masa ale chcemy cos takiego hmmm powalajacego na kolana hahah
teraz ide dalej malowac laweczke i polki bedziemy dalej robic do poznieja

reklama
Asia ja go dostalam w prezencie od Ksiecia!
wiem ze byly w dunnesie ale nie wiem za ile?sprawdz jeszcze w jjb.
dziewczynki wiecie gdzie w limerick lub okolicach jest dom dziecka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry