Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gastone-mój urlop niestety odbędzie się w polsce [:-(], ale to nadal nic pewnego, bo jadal peltraktuje hiszpannie , ale wszystko zależy od tego ile urlopu dostanie mój mąż, miał mieć dwa tygodnie, ale taka miotła w jego robocie coś kręci i chyba dostanie tylko tydzień, nadal nic nie wiem, w piątek jade odebrać paszporty a tu zadnych postanowień, generalnie to czekam aż mój mąż wróci z pracy i coś będzie wiadomo, jeżeli zdecydujemy się jechać do polski to zahaczymy o znajomych w Londynie, no i napewno do Francji pojedzimy na jeden dzień, troche polskiego morza i niestety do rodzinki tez wpadniemy, ale wszystko to jeszcze nie pewne(((
co do domku to ja bardzo dziękuje, ale właśnie zyskałam sąsiadów z pieskami które skaczą po tych betonowych płotach, mam ich serdecznie dość,)))a przecież Ty też masz sąsiadów z psami,
(((

??Ech ja juz po dentyscie.Ka.M powodzenia w przeprowadzce.Pewnie jakis czas cie nie bedzie co? No bo przecie internecik...Ja chyba zaczne w czwartek sie pakowac powli, poki co jeszcze mam dwa dni na lenistwo hihih
A gdzie nasza nowa kolezanka?Milena? Mikimauro ja widze ze ty nie masz czasu na BB?
już od 8 rano jestem u brata i od niego czerpię neta
musiałam sporo nadrobić....;-)
co mnie cieszy... hehe bo często mu się zdarza w nocy....
po południu będziemy kończyć...

bop gdzieś pouciekały