reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc dziewczynki!!!:-)
ja dosłownie na moment bo jestem strasznie zapracowana.pieczenie i krojenie sałatek tym sie zajmuje od samego rana.:tak:a jak by tego było mało to dzieciaki nie chca spac i strasznie dzis marudza:angry::wściekła/y: a ja na prawde mam kupe roboty i nie mam dla nich dzisiaj tyle czasu co zawsze.:-:)no:
mam nadzieje że jutro imprezka urodzinowa bedzie udana,i wszyscy beda zadowoleni.:-):tak:

iwicik-swietny pomysł z ta sałatką owocowa.;-)
dzieki!!!!

czego tu tak pusto???????????????????????????:szok::eek:

reklama
hej laski

Lidka mam nadziee ze impreza udana , ja jakos nie mam ostatnio weny do pisania, wczoraj odebrałam wyniki i mam jakies smieszne bo HB mam 12 a cukier 61:-D:-D:-Dza niski poziom cukru o 9 jednstek ciekawe co mi powie lekarz bo w poniedzialek mam wizyte i mam nadzieje ze bede miec usg i powie mi co za kinder niespodzianka mi w tym brzuszku siedzi bo dzisiaj to zajefajnie daje o sobie znac ze tam jest non stop kopie i to raz tak ze powiedziałam ze to bolało:-D:-D:-D

ide powiesic pranie bo od rana nie moze sie powiesic heheh:-D:-D:-Djakos siedze przed tv i ogladam informacje ,ale juz mam dosc bo non stop to samo juz mnie to znudziło:no::no:mimo wszystko i ja zapalam im swieczki
[*]
[*]
[*]

Hej.
Wczorajsze wydarzenia tak na mnie wpłyneły że nie mam weny dopisania:no::no:
Straszna tragedia.Niech odpoczywają w spokoju
[*]:no:
IWCIK chyba nie masz co się martwić wynikami hemo masz dobrą a niski cukier zdarza się w ciąży na pewno lepiej niż wysoki:-)
LIDKA udanej imprezki:-):-)

witam

Ja tez jakas nerwowa chodze od wczoraj wszystko działa mi na nerwy nie wiem moze i stresuje sie wizyta u gina bo mam dzisiaj chociaz wydaje sie ze jest oki bo ruchy czuje wiec nic chyba złego sie nie dzieje , w tv non stop to samo tez mnie zaczyna draznc , chłp cały cza na kompie co mnie denerwuje bo nawet pogadac z nim nie moge , i na dodatek dvd mi sie zepsuło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlak by to wszystko.............:angry::angry::angry:moze jakbym sie wykrzyczał to by mi pomogło:baffled::baffled::baffled:

Wieczorkiem napisze co i jak u gina :tak:

Miłego dnia zycze wam wszystkim :-)

hej kobietki!!!
witam sie z wami w nie fajnym humorze.to co sie przydarzylo w sobote to wielka tragedia.nie miałam pojecia ze tak to bede przerzywac,sledze wszystko w tv i nawet nie mam ochoty nic innego ogladac.
chce sie was cos zapytac,bo nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy taki pech;gdy 5 lat temu robiłam 1 roczek mojego krystianka zmarł papiez,a gdy w sobote robiłam roczek moim blizniaką zdarzyła sie ta straszna tragedia.sama nie wiem co o tym myslec?

iwicik-koniecznie daj znac jak tam po wizycie u lekarza.

Witajcie

U mnie znowu nie jest za dobrze z ciążą. W piątek zaczęłam plamić i szybko poleciałam do ginka. Ten od razu zrobił USG i na szczęście zobaczyłam ślicznie bijące serduszko. Jednak plamienia jeszcze są i mogą potrwać parę dni :baffled:
Iwcik daj znać po wizycie i nie stresuj się bo na pewno wszystko jest ok :tak:
Lidka no co Ty! Nawet tak nie myśl, po prostu tak się tragicznie złożyło. Nie dobieraj tego do Siebie. Takie jest właśnie życie, ciągle nas zaskakuje...

monik-kochana bedzie dobrze,ja przy blizniakach krwawiłam strasznie tak jak na okres,oczywiscie pojechalam do szpitala(myslałam że juz poroniłam)ale na szczescie serduszka biły.u Ciebie bedzie tak samo.trzymam mocno kciuki za twoja kruszynkę.
i koniecznie pisz co i jak u was.
buziaczki.

Witam i ja

Przepraszam al w poniedziałek niespodziewanie maz zabrał mi laptopa do pracy bo obiecał kumplowi cos przezucic i nie zdazyłam was nawet uprzedzic :no:

A wiec u gina jakos poszło porozmawiałam z położna powiedziała ze cukier moze tak skakac a na niskie cisnienie kazała duzo pic płynów , a gin kazał mi teraz zrobic jeszcze raz cukier i ti z obciazeniem 75 glukozy wiec zobaczy co z tym cukrem sie dzieje , no i kazał sie pilnowac zeby HB nie spadło do 11 ale zobaczymy witaminy mam dalej brac wiec bede brała :-):-):-)

Wczoraj to dzien przeleciał szybciutko była kolezanka wiec czas poleciał meza w domu nie było bo w opolu wiec tylko zakupy delikatne no i obiadek wsumie to poszlam o 21 juz spac bo nie miałam kompa to nie miałam co robic:-D:-D:-D w nocy budziłam sie 5 razy cały czas sniło mi sie małe dziecko byłam tak zestresowana ze mysałam ze zwariuje tylko patrzyłam która godzinajest az wkoncu doczekałam 7 i wstałam , ubrałam siebie i Maksia i pojechalismy do rzeszowa :-):-):-)

W rzeszowie juz mąż na nas czekał i mimo iz u mnie za oknem pada deszcz ja dzisiaj jestem chyba najszczesliwasz i nawet ten deszcz nie zepsujemi humoru dla mnie swieci słońce:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moja dzidzia jest zdrowa wszystko ma nawoim miejscu i wazy 40dag i jest to CÓRECZKA:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Przepraszam za uzycie capsa ale jestem taka szczesliwa ze szok , maksiu nie mógł sie napatrzec i tylko pytał co to jest , chciał wiedziec czy to dziewczynka czy chłopczyk:-D:-D:-D:-D a jak pokazał serduszko i puscił jak bije to maksiu stał jak wryty i pyta co to ???? Jak doktor powiedział mu ze serduszko siostrzyczki to az łezka mu sie zakreciław oczku , lekarz pokazał mu rączke i kazał policzyc paluszki mówił ze ma 5 paluszków to dobrze i sie usmiechnął ..........i na dodatek dzidzia jeszcze mu na koniec pomachała ta raczką ...:-D:-D:-D:-Doj miał wrazenia cała droge zrzeszowa w aucie sam do siebie sie usmiechał a ak odwiozłam go do przedszkola to odrazu dzieciom zaczał krzyczec ze widział siostrzyczke i mu pomachała:-D:-):-):-)
oj bedzie dzisiaj przedszkolu gadko tylko o dizdziusiu:-D:-D:-D

No to sie rozpisaam przepraszam ale z kim jak ni z wami moge podzielic sie moja radością zreszta maż tez stał ja wryty tak strasznie wszystkiemu sie przygladał:-D:-D:-D:-Djeszcze lekarz mu tak wszystko dokładnie opisywal i pokazywał ze to erce to komory przedsionki i zyłki itp. nawet pepowine pokazał na podczerwien i było widac jak krew płynie :-D:-D:-D:-D

super przezycie cieżkie az do opisania:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka nawet tak nie mysl poprostu zbieg oolicznosci takie jest zycie wiec nic na to nie poradzimy ja tez nie mogłam spac i przezywałam to wszystko co sie stało jeszcze ta tragedia z górnikami wiec tez mnie szrpła bo mój tata był górnikiem i jakos tak wzystko przezywam jak cos sie dzieje na jakie kopali tym bardziej ze mój brat teraz pracuje bo tatus juz na emeryturze spokojnie pielegnuje swój dobytek na ojcowiznie:-):-)

Monik mam nadzieje ze u ciebie wszystko oki i bedziesz razem ze mną sie cieszyc bo ja naprawde dzisiaj oszaleje chyba ze szczescia nawet nie zdenerwowałam sie na lisa bo porwał mi dzisiaj 4 kury :-D:-D:-Dno co tam on tez ma teraz małe liski i wkońcu coś jesć musi im mamusia dac a ze upatrzył sobie moje kury to zcze mu smacznego:-D:-D:-D:-D

iwicik-jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale tu pustki!!!!!!!!!!!!
ja nie wiem dla czego dziewczynki przestaly pisac?

a ja mam dzis wredny humor,wszystko mnie denerwóje,wkurza,niech juz ten @ przyjdzie to stane sie normalna.
jeszcze ta pogoda beznadziejna-szkoda gadac.

reklama
Witam!
Lidka jak imprezka mam nadzieję,że udała się
Iwcik gratulacje,będziesz miała parkę,super!
Monik głowa do góry musi być dobrze!
pozdrawiam

Do góry