reklama
Niunka żyjesz!!! jak tam po pierwszym dniu glodówki ja mam dziś kiepski dzień i nie wiem czy to pogoda czy to ta dieta tak działa ale sie nie poddaje i mam nadzieje ze wytrwam do końca

a jak u Ciebie????
Marzenka to jest ta słynna dieta kopenhadzka inaczej zwana trzynastodniową:-):-)
Aniteczka gratulacje postawy no i córeczki, ślicznie w tym mundurku wyglada

a jak u Ciebie????Marzenka to jest ta słynna dieta kopenhadzka inaczej zwana trzynastodniową:-):-)
Aniteczka gratulacje postawy no i córeczki, ślicznie w tym mundurku wyglada

niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
danka - zyje , ale jestem glodna jak diabli
ale wytrzymam.
nie dam sie:-) najbardziej to mi kawy barkuje .
Monia - o ktorej bedziesz? masz moj adres? jak co to ci wysle na prv.
trzymajcie kciuki kobitki.
Aniteczka - ja nie zauwazylas gdzie mam za duzo to widocznie musialas byc pijana

ale wytrzymam.nie dam sie:-) najbardziej to mi kawy barkuje .
Monia - o ktorej bedziesz? masz moj adres? jak co to ci wysle na prv.
trzymajcie kciuki kobitki.
Aniteczka - ja nie zauwazylas gdzie mam za duzo to widocznie musialas byc pijana

aniteczka1981
mama Ali i Niko..
danka i niunka-po kopenchadzkiej gwarantuję Wam jojo jak cholera i nie polecam żadnych diet tego typu...polecam za to portal vitalia.pl
nie zaczynajcie tych diet bo to bez sensu schudniecie i owszem ale na krotko.....ja jestem na diecie od 16 roku życia i przez to zamiast chudnąć tylko się pogrążałam zamiast chudnąć...wierzcie bładzącej znawczyni...:-)
nie zaczynajcie tych diet bo to bez sensu schudniecie i owszem ale na krotko.....ja jestem na diecie od 16 roku życia i przez to zamiast chudnąć tylko się pogrążałam zamiast chudnąć...wierzcie bładzącej znawczyni...:-)
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
niunka -taaaaaaaaaaaa ja pijana

weź przestań ty szczupła jesteś....ja pijana heheheheheheh dobre...

weź przestań ty szczupła jesteś....ja pijana heheheheheheh dobre...doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Niunka -oj to ty musisz byc wytrwala:-)ja bez kawy tez bym nie wytrzymala
Niunka mi też brakuje tej kawy jak jasna choleeeeeeeeeeeera

dziś na siedzaco dosłownie spałam mam nadzieje że jutro bedzie lepiej:-):-):-)
Anitka taka prawda że jak sie ma tendencje do tycia a ja niestety je mam to jak sie nie pilnuje to po kazdej diecie jest efekt jojo bynajmniej u mnie ale teraz sobie przyrzekłam że jak schudne to postaram sie utrzymac ta wage a też juz na paru dietkach byłam

dziś na siedzaco dosłownie spałam mam nadzieje że jutro bedzie lepiej:-):-):-)Anitka taka prawda że jak sie ma tendencje do tycia a ja niestety je mam to jak sie nie pilnuje to po kazdej diecie jest efekt jojo bynajmniej u mnie ale teraz sobie przyrzekłam że jak schudne to postaram sie utrzymac ta wage a też juz na paru dietkach byłam

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Wklejam wam troche zdjec
tutaj Kuba zatopiony w sniegu
tutaj Kuba z misiem
a tutaj z tata
a to na Kasprowym wierchu-nic nie bylo widac,taka mgla i tak sypalo ale co,przynajmniej kolejka sie przejechalismy
tutaj Kuba zatopiony w sniegu

niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Doris- super zdjecia , ze was tam nie wywialo
dziewczyny ja tam nie wiem jak to przezyly Kaska i Madzia ale ja nie wiem czy dam rade do konca. Kurcze slabo mi , jestem nerwowa bo gloda i tak wkolko.
Aniteczka mowisz ze bedzie efekt jojo , mam nadzieje ze nie , ach sama juz nie wiem.
Moze to dla organizu za duzo jak na takie drastyczne zmainy z dnia na dzien prawie nic nie jest.
Madziu kasiu ja to was podziwiam kobitki za wytrwalsc.
No dobra koniec narzekania zobaczymy jak to bedzie.

dziewczyny ja tam nie wiem jak to przezyly Kaska i Madzia ale ja nie wiem czy dam rade do konca. Kurcze slabo mi , jestem nerwowa bo gloda i tak wkolko.
Aniteczka mowisz ze bedzie efekt jojo , mam nadzieje ze nie , ach sama juz nie wiem.
Moze to dla organizu za duzo jak na takie drastyczne zmainy z dnia na dzien prawie nic nie jest.
Madziu kasiu ja to was podziwiam kobitki za wytrwalsc.
No dobra koniec narzekania zobaczymy jak to bedzie.
reklama
MarzenaM
Fanka BB :)
dziewczyny ja odkąd pamiętam zawsze mam problem z nadwagą:-(
kopenhadzką tez przeszłam miedzy innymi, niestety efekt jojo jak po każdej diecie jak zaczynam jeśc normalnie:-(
ostastni mój spadek wagi to od końca sierpnia do końca pażdziernika 2008 -18kg, pod koniec pażdziernika przyjechałam tutaj do męża, odzyskałkm spokój i już 8 kg mam spowrotem:-(obiecałam sobie odchudzanko od środy popielcowej
zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
kopenhadzką tez przeszłam miedzy innymi, niestety efekt jojo jak po każdej diecie jak zaczynam jeśc normalnie:-(
ostastni mój spadek wagi to od końca sierpnia do końca pażdziernika 2008 -18kg, pod koniec pażdziernika przyjechałam tutaj do męża, odzyskałkm spokój i już 8 kg mam spowrotem:-(obiecałam sobie odchudzanko od środy popielcowej
zobaczymy co z tego wyjdzie;-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 9 tys
- Wyświetleń
- 485 tys
Podziel się: