niunka - zapisz sie na aerobic, w mig zniknie Ci ta oponka, ktora sie chwalilas u Magdy ;-):-)
Magda - witaj z powrotem, napewno wszystko bedzie dobrze, badz dobrej mysli, a tesciowa widze z dobrym nastwieniem przyjechala, siadaj wygodnie na kanapie, niech mamuska troche pogospodaruje
jeszcze sie jej tak spodoba, ze nie bedzie chciala wyjechac ;-) a na dlugo sobie ja sprowadziliscie?
K&F - to jestes nastepna po roksannie, ona tez uziemila swoj laptop
Magda - witaj z powrotem, napewno wszystko bedzie dobrze, badz dobrej mysli, a tesciowa widze z dobrym nastwieniem przyjechala, siadaj wygodnie na kanapie, niech mamuska troche pogospodaruje
jeszcze sie jej tak spodoba, ze nie bedzie chciala wyjechac ;-) a na dlugo sobie ja sprowadziliscie?K&F - to jestes nastepna po roksannie, ona tez uziemila swoj laptop
trochę czekania ,jeden lekarz drugi .....itd
ale na razie się nie poddaje wspieraj mnie chociaż duchowo:-):-)
ja też walcze tyle że nie stosuję kopenhadzkiej bo zawsze po niej miałam efekt jojo z nawiązką:-( chociaż tutaj też próbowałm ją powtórzyć z postanowieniem, że po zakończeniu nie rzucę się na żarcie ale poległam bodajże w piątym dniu:-(teraz walcze rozsądnej, tzn uczę się zdrowego odżywiania, staram się jeść do 1200cal ale jak już sie zdarzy coś więcej to i tak się staram żeby nie przekroczyć 1400cal