reklama

Mamuśki z West Yorkshire

witam wszystkie dziewczyny.pisze pierwszy raz na wszym forum Mamuski z West Yorkshire.pisze bo postanowilam poznac nowe dziewczet.ogolnie to udzielam sie na Mamy z bradford i okolic.ale im wiecej bede pisac tym lepiej ,nie:-p
mam na imie agnieszka,jestem mama 9miesiecznej nikolki i mieszkam na bd9.
witam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witaj agnieszko na forum!
Noami cos mi sie wydaje ze nie bende mogla przyjsc musze przelozyc moja klijentke na piatek - mialam ja na sobote ale moj maz musi isc do pracy w sobote.:wściekła/y::wściekła/y: postaram sie cos wykabinowac.Taka jestem wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monika powodzenia!

hej kobitki:-):-):-)
ale żescie natworzyły:-D:-D:-D
kurde ja się oczywiście wybieram do Ciebie naomi..ale proszę o adresik na priva:baffled:,bo się coś nie mogę połapać z Twojego opisu..:happy:
hmmm coś do jedzonka na pewno tak? co macie w planach? żeby mi się nie powtórzyło:-D:-D:-D no i reszta? hmmm:confused::confused::confused:sie pomiesza ...i się będzie działo:rofl2::rofl2::rofl2:
dziewczynki moje gg: 11264621
jak coś to piszcie,bo ja nie mam Waszych numerów:-(:-(:-(:baffled:

Witamy nową koleżankę, miło nam Cię poznać :-D Ja mieszkam we wśi Menston, więc mam do was najdalej, no i mam już prawie 3 latka w domu, zostało nam kilka dni bo urodził się 1.04.2006 :-)
Kasia fabiankowa nie rób scen, no wiesz obie odpadniecie ?! Nie wiem jakoś cienko będzie bez składku całego, ale no dobra.
Anita, teraz jak podałaś gg to uważaj na " spam ", bo Cię tysiące zaatakują :-D

26164398.png

MONIKA WIELKIE WIELKIE GRATULACJE DLA CAŁEJ RODZINKI
WITAMY CIĘ KACPERKU NA ŚWIECIE...
976143zair342r1f.gif

No szybko nam się Monik rozpakowała, kochanie, wielkie gratki, Ja wiem, że nie widzisz, ale normlanie ściskam was wszystkich mega mocno :-):-):-):-):-):-)

serdecznie gratuluje narodzin synka Monika!!! super wiadomosc! :tak::-D
dziewczyny, jak wiecie cos wiecej (waga, wzrost i rodzaj porodu) to napiszcie, bo pewnie wszystkie ciekawe :-)

Monia miała zaplanowaną na dziś CC, mój mi napisał, że Monia wysłała eska, że urodził się o 9.29 i ważył 3520 :-D Ja już nie wiem dokładnie ale się dowiem, czekam na wieści kiedy można pojechać do nich :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry