reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Jestem ciekawa co z tego tygodnia polskiego wyjdzie. W zaszlym roku organozwali Mikolaja, i totalna porazka. Zapomnieli o Mikolaju, jakiegos klauna dali. Mnostwo dzieci rozczarowanych.

reklama
A no pamiętam... Mnóstwo ludzi było i się każdy przeciskał do pokoju po kawkę :-D:-D. W tym roku raczej się nie wybiorę...
My w końcu zebraliśmy się dzisiaj do kościoła i robimy chrzest Emilki w przyszłą sobotę. Potem mamy drobne przyjęcie w domu z chrzestnymi. Muszę wymyślić jakieś menu.
A jutro idziemy na 3cie urodziny mojej chrzestnicy, czyli Veroniki (córka mojej siostry Moniki).

Sylwia- no to drogo ja na same usg, ale co to zanczy jak sie chce byc pewnym ze wszystko jest dobrze. Nic.
Szkoda ze to tylko dla ciezanych.
Ciekawe czy bedziesz miala coreczke:-)

Noami - ty mi chyba ostatnio mowilas ze dostatals skierownie do ginekologa.
A to bylo od twojego GP.?
Bo ja bym chciala sie umowic na taka kontrolna wizyte. A gdzie dostalas to skierownie do jakiego s pruwatnego gabinetu czy do szpitala.

A my dostalismy skierownie na badanie sluchu Szymka, juz drugie , zaczynam sie zastanawiac czy kazda tak ma czy cos nie tak z jego sluchiem ze znowu nadaja.:baffled:
do jutra kobitki,

Niunka ja byłam u swojej GP i jak powiedziałam, że mnie boli, to sama się zapytała czy chcę się zobaczyć z ginekologiem, no i o to w sumie mi chodziło, ale nie myślałam, że tak łatwo mnie zapisze. Słyszałam od wielu dziewczyn, że ciężko dostać skierowanie, dlatego byłam mile zaskoczona, że sama mi zaoferowała. Ale już ponad tydzień minął i dalej czekam na zaproszenie listowne, więc pewnie szybciej się zobaczę ze swoim ginem w Polsce, bo za 2 tyg już lecimy.

Hej kochane postanowilam dolaczyc do tego watku jesli oczywiscie moge;-)

Jestem juz po USG wiec wiem co mam w brzuszku ale niestety nie moge powiedziec bo moj mezulek chce miec niespodzianke wiec musze siedziec cicho jeszcze przez 5 tyg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko z dzidzia jest ok i pani dala nam super zdjatka takie ze fajnie twarzyczke widac. Widzialam tez jak malenstwo wypina jezorek super:-) Juz nie moge sie doczekac az wyjdzie :tak:hehe

A tu cisza. Wszystkie weekenduja. Jutro jak ruszy watek, to pewnie nie nadarze czytac :-)

Noami - zyczenia urodzinowe dla Veroniki, wszystkiego najlepszego

Oleska - rozumiem, ze czasem Twoj maz nas podczytuje, dlatego nie mozesz zdradzic. :-) I wspaniale, ze z dzidzia wszystko w porzadku.

hej , ale tu cisza:szok:
Oleska- witaj, super ze z dzidzia wszystko dobrze:-)A tak swoja droga to nam mozesz sie pochwalic, a mezowi zakazac podczytywania przez 5 tyg BB:-p

My dzis bylismy u Karoliny i Gabrysia no i Piotrka oczywiscie, Chlopaki sie wyszaleli, fajanie sie bawili ,no ale bez malych zgrzytow to sie nie obeszlo:-D
Jestesm troszkie zmeczona wiec wpadne zajrzec jutro .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry