reklama

Mamuśki ze śląska i okolic

reklama
słusznie, ja zapraszam wszystkie! Wyobraźcie sobie weekendowy zlot w domu z ogrodem,mini żłobek w salonie i jeden pokój z 15 łóżeczkami turystycznymi:-D:-D:-D
a wieczorem grill. Ale nie mogę się bogacić za szybko, bo przez najblizszy rok nie będę mogła pić. To po co mi impreza?:-D
trasiu ależ to egoistyczne podejście z Twojej strony :szok::-D:-p
katamisz nie ten ale następny czwartek jak najbardziej mi pasuje:tak: jesteśmy wstępnie umówione, jupi:biggrin2:

martadelka ten czwartek co teraz będzie mam wolny a kolejny nie wiem chyba w pracy jestem.Jak nie czwartek to może ten piątek co teraz będzie masz czas??

trasiu oj tam oj tam...w to nie uwierzę never ever:P

martadelka co z jutrzejszym spotkaniem??Ja zupełnie zamotana jestem i nie wiem jakim cudem myślałam ,że piątek mam wolny a ja pracuję.Jutro wyjątkowo do 17 więc po pracy kolo 18 mogłybyśmy się gdzieś umówić.Jesteś dalej zainteresowana czy pora za pózna??No i w razie czego gdzie??:-)

własnie napisałam na głównym, postaram się jutro umówić do dentysty, teoretycznie 18 ok ale z obolalą paszczą (po znieczuleniu) spotkanie to chyba kiepski pomysł, sorki ale naprawdę mam tragedię z zębami - jem same zupy, jogurty i Emilkową kaszkę:confused:

katamisz no mam nadzieję, że nie puściłaś foszka za piątek... bo nic nie odpisałaś:zawstydzona/y: ten tydzień mam zajęty ale wtorek po południu bez planów - a Ty?:-)

martadelka chyba Cię Bóg opuścił :-p:-D:-p:-DJakiego foszka??Nawet tak nie myśl ja nie z tych co się za byle g... obrażają:tak:Spoko w końcu nadejdzie dzień ,że w końcu się poznamy i na to bardzo liczę :-)Także luz poważnie.Nie odpisywałam bo w pracy znowu siedzę a tak non stop ktoś mi wisi na ramieniu i nie mogę spokojnie popisać a po powrocie do domu wiadomo...kąpanie dzieci, usypianie Gracki i czasem (choć ostatnio b rzadko) zasypiam z nią.I tak w kółko.A jak przyjdzie wolny dzień czy dwa to zakręcę się tu czy tam i dnia brakuje:-(

O nie zauważyłam:) wtorek po południu myślę ,że będzie git ale tak po 16-tej??Bo po 14 mam Panią która przyjeżdża na przymiarkę kompleciku z chrztu Gracjany:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry