reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kaśka Ty chyba wczoraj w nocy spać nie mogłas:confused: ;-)

Dziewczyny dzięki za troskę i kciuki za Karolcię :tak: Wczoraj już praktycznie nie miała gorączki, rano miała stan podgorączkowy jeszcze, dałam jej nurofen i potem jej spadło i miała wręcz osłabienie bo poniżej 36 stopni. Wczoraj nieźle dała mi w kość, cały dzień była strasznie marudna :sick: a po południu zauważyłam delikatną wysypkę (ledwie zauważalną) na brzuszku więc wskazywałoby to na trzydniówkę. Dziś widzę że też nie jest lepiej :sick:

Karolinna czy Lenka też była taka zmierzła pod koniec trzydniówk:confused: A jak Wy się czujecie aktualnie:confused:

Luczynka śliczną masz córeczkę:tak: Na tych zdjęciach robi za Barbórkę:confused: :happy: Mój tata też swego czasu chodził na takie imprezki :tak:

Baska wklejaj fotki czekamy, Kubusiowa to samo :tak:

Kończę bo mała marudzi, nie wiem co jeszcze chciałam napisać:baffled:

MIŁEGO DZIONKA!!!

Zdjęć narazie nie wkleje bo wczoraj mąż nie kupil baterii bo nie bylo takich jakie trzeba :-( Może dziś się uda kupić i do niedzieli może cosik wkleje;-)

Czarnulka - a mój prawie 4 miesieczny Kamilek waży już 7500gr jak go sama zważyłam a dokładnie będę wiedziala 9 lutego bo wtedy ma 3 szczepionke skojarzoną.

Mokatte - jak kuchnia???:confused: :confused: :confused:

Karolinna - a co z tobą:confused: Coś się stalo:confused: Zawsze się meldowałaś a tu od 2 dni :baffled: cisza

Hej!! Ja tylko na sekundę, bo mam masę sprzątania (niegy nie przypuszczałam, że człowiek w ciągu 12 lat może zgromadzić tyle niepotrzebnych rzeczy :szok: ), a Martynka dzis odmówiła spania przed obiadem.....:szok: :szok: Nie wiem o co chodzi....:confused:

Karolinna miała problem z kompem- padł jej system. Teraz czeka na hasło od admina, bo nie może wejść na BB....

Postaram sie wpaść później.... Pozdrawiam!!!!!

.I jestem z wami znów:tak:.

.W środę po południu zepsuł nam się dysk(mam nadzieję że moja nieobecność na czacie usprawiedliwiona:confused::rolleyes:),dosłownie z e p s u ł .Ale miałam kiepski humor gdy się okazało że mogą nam przepaść wszystkie zdjęcia:szok: (mamy trochę wywołanych ale to nic w porównaniu z tym, ile mamy rodzinnych zdjęć na kompie).Na szczęście mamy kolegę który zajmuje się odzyskiwaniem danych z uszkodzonych dysków:happy:.Więc odzyskaliśmy co istotniejsze foldery:cool2:.

.Ważyłam Lenkę na wadze elektronicznej w domu i Lena waży 9,600:-),przekroczyła w końcu tą magiczną liczbę 9 kg.Trzeba się rozejrzeć zatem za fotelikiem samochodowym dla niej.

.Lenka już ok,nie ma katarku,nie ma kaszlu.Byłyśmy dziś na spacerku na jakieś 15 min:tak:.

.mokkate pewnie Martynka wiedziała że Lena na spacerze więc nie chciała ci zasnąć;-).He he ja też mam naturę chomika;-),jak sprzątałam na święta to wyrzuciłam chyba ze 2 wory niepotrzebnych rzeczy:-p;-).Dzięki za usprawiedliwienie i napisanie do aniaslu:tak:.

.kubusiowa co z fotkami:confused:.

.justynko zaraz napiszę do ciebie priva:tak:.

.iza dobrze że Karolka już zdrowa.

.baska to się nasprzątałaś:tak: mąż docenił:confused:.

.Lecę coś przekąsić bo mała sobie drzemie.

.Narazka.

.Tak w ogóle to co się dzieje z justysią :confused: nie znalazłam jej postów z wczorajszego dnia,tylko przedwczoraj dopiero:eek:.Napisałam na priva :tak:.Poproszę o odpisanie:-D;-).

reklama
Karolinna - Justyna jest dzisiaj na pogrzebie wujka od meża. Wczoraj nie była bo jej tata przyjechal w srodę i dlatego jej też nie bylo na chacie i Liwcia miała sie z nim oswoić bo dzisiaj miał zostać z nią sam ;-) Dobrze, ze jesteś już i zdjecia odzyskane:-D Mąż zawsze docenia moją pracę przywiózł mi żel do kapieli SPA :-)

Dzisiaj będę miała te baterie do aparatu więc od dzisiaj ruszam z sesją Kamilka i wrzucę je na komp w niedzielę bo chcę zrobić mu kilka fajnych jak bedzie ubrany dosyć fajnie do zdjęć i może na śniegu jutro jak pojedziemy na imprezke przed domem moich rodziców:-D :-D :-D

Kurcze już niedługo trzeba będzie wracać do pracy muszę uzupełnić sobie szafę nowymi fatałaszkami ;-) ale to w lutym po wypłacie. W tym miesiącu zaszalał mąż i Kamilek z ciuszkami w przyszlym pora na mnie :-) Ale niewiem gdzie się wybrać zeby coś sobie znależć jakieś spodnie i sweterki albo bluzeczki. Chcialabym coś fajnego i modnego ale oczywiście nie za drogiego :-D Ostatnio niewiem kiedy coś nowego sobie kupiłam bo w tamtym roku nic oprócz coś ciażowego.Muszę sobie też biustonosz kupić jakiś fajny teraz noszę do karmienia taką szmatę:wściekła/y: ale w domu nie widać natomiast do pracy muszę mieć jakiś taki zeby ladnie biust się prezentował:-D :-D :-D niewiem jaki teraz rozmiar noszę. Swego czasu miałam nawet 75B a teraz chyba 80C a może i większy - troszkę wolałabym mniejszy ;-) bo w sumie przed ciążą mialam taki fajny biust w sam raz a taeraz taki troszke za duzy.

Iza - nalapałaś siuszki malej do woreczka:confused: :confused: :confused: Jak nocnik:confused: :baffled:

Kubusiowa - gdzie jesteś:baffled:

Mokatte, Karolinna - ja też ostatnio wywaliłam dwie wielkie reklamówki ale moich ciuchów, które mialam w szafie i miejsce zajmowały a były już stare ale trzymałam ze moze przyjdą gorsze czasy i jeszcze w tym pochodzę. I ostatnio otwarłam szafę i powiedziałam ojjjjjjjjjj nieeeee i wszystkie niepotrzebne szmaty wyjęłam ładnie spakowałam i dałam do smietnika ladnie położyłam z boku i po chwili już ich tam nie było. Dużo chodzi po naszych śmietnikach ludzi biednych przynajmniej cieszę sie, ze komus one się przydadzą a mnie miejsca nie zajmują. Powiem, ze wcale nie było złe ubrania ale ile można lat w nich chodzić jak jest inna moda itd. przynajmniej mam pretekst, zeby sobie coś nowego kupić ;-) :-) :-D

Do góry