reklama
Kaśka Ty chyba wczoraj w nocy spać nie mogłas
;-)
Dziewczyny dzięki za troskę i kciuki za Karolcię
Wczoraj już praktycznie nie miała gorączki, rano miała stan podgorączkowy jeszcze, dałam jej nurofen i potem jej spadło i miała wręcz osłabienie bo poniżej 36 stopni. Wczoraj nieźle dała mi w kość, cały dzień była strasznie marudna :sick: a po południu zauważyłam delikatną wysypkę (ledwie zauważalną) na brzuszku więc wskazywałoby to na trzydniówkę. Dziś widzę że też nie jest lepiej :sick:
Karolinna czy Lenka też była taka zmierzła pod koniec trzydniówk
A jak Wy się czujecie aktualnie
Luczynka śliczną masz córeczkę
Na tych zdjęciach robi za Barbórkę
Mój tata też swego czasu chodził na takie imprezki
Baska wklejaj fotki czekamy, Kubusiowa to samo
Kończę bo mała marudzi, nie wiem co jeszcze chciałam napisać
MIŁEGO DZIONKA!!!

Dziewczyny dzięki za troskę i kciuki za Karolcię

Karolinna czy Lenka też była taka zmierzła pod koniec trzydniówk

Luczynka śliczną masz córeczkę

Baska wklejaj fotki czekamy, Kubusiowa to samo

Kończę bo mała marudzi, nie wiem co jeszcze chciałam napisać

MIŁEGO DZIONKA!!!
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Zdjęć narazie nie wkleje bo wczoraj mąż nie kupil baterii bo nie bylo takich jakie trzeba :-( Może dziś się uda kupić i do niedzieli może cosik wkleje;-)
Czarnulka - a mój prawie 4 miesieczny Kamilek waży już 7500gr jak go sama zważyłam a dokładnie będę wiedziala 9 lutego bo wtedy ma 3 szczepionke skojarzoną.
Mokatte - jak kuchnia???
Karolinna - a co z tobą
Coś się stalo
Zawsze się meldowałaś a tu od 2 dni
cisza
Czarnulka - a mój prawie 4 miesieczny Kamilek waży już 7500gr jak go sama zważyłam a dokładnie będę wiedziala 9 lutego bo wtedy ma 3 szczepionke skojarzoną.
Mokatte - jak kuchnia???

Karolinna - a co z tobą

Hej!! Ja tylko na sekundę, bo mam masę sprzątania (niegy nie przypuszczałam, że człowiek w ciągu 12 lat może zgromadzić tyle niepotrzebnych rzeczy
), a Martynka dzis odmówiła spania przed obiadem.....
Nie wiem o co chodzi....
Karolinna miała problem z kompem- padł jej system. Teraz czeka na hasło od admina, bo nie może wejść na BB....
Postaram sie wpaść później.... Pozdrawiam!!!!!

Karolinna miała problem z kompem- padł jej system. Teraz czeka na hasło od admina, bo nie może wejść na BB....
Postaram sie wpaść później.... Pozdrawiam!!!!!
.I jestem z wami znów
.
.W środę po południu zepsuł nam się dysk(mam nadzieję że moja nieobecność na czacie usprawiedliwiona
),dosłownie z e p s u ł .Ale miałam kiepski humor gdy się okazało że mogą nam przepaść wszystkie zdjęcia
(mamy trochę wywołanych ale to nic w porównaniu z tym, ile mamy rodzinnych zdjęć na kompie).Na szczęście mamy kolegę który zajmuje się odzyskiwaniem danych z uszkodzonych dysków
.Więc odzyskaliśmy co istotniejsze foldery
.
.Ważyłam Lenkę na wadze elektronicznej w domu i Lena waży 9,600:-),przekroczyła w końcu tą magiczną liczbę 9 kg.Trzeba się rozejrzeć zatem za fotelikiem samochodowym dla niej.
.Lenka już ok,nie ma katarku,nie ma kaszlu.Byłyśmy dziś na spacerku na jakieś 15 min
.
.mokkate pewnie Martynka wiedziała że Lena na spacerze więc nie chciała ci zasnąć;-).He he ja też mam naturę chomika;-),jak sprzątałam na święta to wyrzuciłam chyba ze 2 wory niepotrzebnych rzeczy
;-).Dzięki za usprawiedliwienie i napisanie do aniaslu
.
.kubusiowa co z fotkami
.
.justynko zaraz napiszę do ciebie priva
.
.iza dobrze że Karolka już zdrowa.
.baska to się nasprzątałaś
mąż docenił
.
.Lecę coś przekąsić bo mała sobie drzemie.
.Narazka.

.W środę po południu zepsuł nam się dysk(mam nadzieję że moja nieobecność na czacie usprawiedliwiona

.Ważyłam Lenkę na wadze elektronicznej w domu i Lena waży 9,600:-),przekroczyła w końcu tą magiczną liczbę 9 kg.Trzeba się rozejrzeć zatem za fotelikiem samochodowym dla niej.
.Lenka już ok,nie ma katarku,nie ma kaszlu.Byłyśmy dziś na spacerku na jakieś 15 min

.mokkate pewnie Martynka wiedziała że Lena na spacerze więc nie chciała ci zasnąć;-).He he ja też mam naturę chomika;-),jak sprzątałam na święta to wyrzuciłam chyba ze 2 wory niepotrzebnych rzeczy

.kubusiowa co z fotkami

.justynko zaraz napiszę do ciebie priva

.iza dobrze że Karolka już zdrowa.
.baska to się nasprzątałaś

.Lecę coś przekąsić bo mała sobie drzemie.
.Narazka.
reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Karolinna - Justyna jest dzisiaj na pogrzebie wujka od meża. Wczoraj nie była bo jej tata przyjechal w srodę i dlatego jej też nie bylo na chacie i Liwcia miała sie z nim oswoić bo dzisiaj miał zostać z nią sam ;-) Dobrze, ze jesteś już i zdjecia odzyskane
Mąż zawsze docenia moją pracę przywiózł mi żel do kapieli SPA :-)
Dzisiaj będę miała te baterie do aparatu więc od dzisiaj ruszam z sesją Kamilka i wrzucę je na komp w niedzielę bo chcę zrobić mu kilka fajnych jak bedzie ubrany dosyć fajnie do zdjęć i może na śniegu jutro jak pojedziemy na imprezke przed domem moich rodziców
Kurcze już niedługo trzeba będzie wracać do pracy muszę uzupełnić sobie szafę nowymi fatałaszkami ;-) ale to w lutym po wypłacie. W tym miesiącu zaszalał mąż i Kamilek z ciuszkami w przyszlym pora na mnie :-) Ale niewiem gdzie się wybrać zeby coś sobie znależć jakieś spodnie i sweterki albo bluzeczki. Chcialabym coś fajnego i modnego ale oczywiście nie za drogiego
Ostatnio niewiem kiedy coś nowego sobie kupiłam bo w tamtym roku nic oprócz coś ciażowego.Muszę sobie też biustonosz kupić jakiś fajny teraz noszę do karmienia taką szmatę
ale w domu nie widać natomiast do pracy muszę mieć jakiś taki zeby ladnie biust się prezentował
niewiem jaki teraz rozmiar noszę. Swego czasu miałam nawet 75B a teraz chyba 80C a może i większy - troszkę wolałabym mniejszy ;-) bo w sumie przed ciążą mialam taki fajny biust w sam raz a taeraz taki troszke za duzy.
Iza - nalapałaś siuszki malej do woreczka
Jak nocnik
Kubusiowa - gdzie jesteś
Mokatte, Karolinna - ja też ostatnio wywaliłam dwie wielkie reklamówki ale moich ciuchów, które mialam w szafie i miejsce zajmowały a były już stare ale trzymałam ze moze przyjdą gorsze czasy i jeszcze w tym pochodzę. I ostatnio otwarłam szafę i powiedziałam ojjjjjjjjjj nieeeee i wszystkie niepotrzebne szmaty wyjęłam ładnie spakowałam i dałam do smietnika ladnie położyłam z boku i po chwili już ich tam nie było. Dużo chodzi po naszych śmietnikach ludzi biednych przynajmniej cieszę sie, ze komus one się przydadzą a mnie miejsca nie zajmują. Powiem, ze wcale nie było złe ubrania ale ile można lat w nich chodzić jak jest inna moda itd. przynajmniej mam pretekst, zeby sobie coś nowego kupić ;-) :-)

Dzisiaj będę miała te baterie do aparatu więc od dzisiaj ruszam z sesją Kamilka i wrzucę je na komp w niedzielę bo chcę zrobić mu kilka fajnych jak bedzie ubrany dosyć fajnie do zdjęć i może na śniegu jutro jak pojedziemy na imprezke przed domem moich rodziców

Kurcze już niedługo trzeba będzie wracać do pracy muszę uzupełnić sobie szafę nowymi fatałaszkami ;-) ale to w lutym po wypłacie. W tym miesiącu zaszalał mąż i Kamilek z ciuszkami w przyszlym pora na mnie :-) Ale niewiem gdzie się wybrać zeby coś sobie znależć jakieś spodnie i sweterki albo bluzeczki. Chcialabym coś fajnego i modnego ale oczywiście nie za drogiego

Iza - nalapałaś siuszki malej do woreczka

Kubusiowa - gdzie jesteś

Mokatte, Karolinna - ja też ostatnio wywaliłam dwie wielkie reklamówki ale moich ciuchów, które mialam w szafie i miejsce zajmowały a były już stare ale trzymałam ze moze przyjdą gorsze czasy i jeszcze w tym pochodzę. I ostatnio otwarłam szafę i powiedziałam ojjjjjjjjjj nieeeee i wszystkie niepotrzebne szmaty wyjęłam ładnie spakowałam i dałam do smietnika ladnie położyłam z boku i po chwili już ich tam nie było. Dużo chodzi po naszych śmietnikach ludzi biednych przynajmniej cieszę sie, ze komus one się przydadzą a mnie miejsca nie zajmują. Powiem, ze wcale nie było złe ubrania ale ile można lat w nich chodzić jak jest inna moda itd. przynajmniej mam pretekst, zeby sobie coś nowego kupić ;-) :-)

Podziel się: