Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
Wczoraj już praktycznie nie miała gorączki, rano miała stan podgorączkowy jeszcze, dałam jej nurofen i potem jej spadło i miała wręcz osłabienie bo poniżej 36 stopni. Wczoraj nieźle dała mi w kość, cały dzień była strasznie marudna :sick: a po południu zauważyłam delikatną wysypkę (ledwie zauważalną) na brzuszku więc wskazywałoby to na trzydniówkę. Dziś widzę że też nie jest lepiej :sick:
A jak Wy się czujecie aktualnie
Na tych zdjęciach robi za Barbórkę
Mój tata też swego czasu chodził na takie imprezki
Coś się stalo
Zawsze się meldowałaś a tu od 2 dni
cisza
), a Martynka dzis odmówiła spania przed obiadem.....
Nie wiem o co chodzi....
.
),dosłownie z e p s u ł .Ale miałam kiepski humor gdy się okazało że mogą nam przepaść wszystkie zdjęcia
(mamy trochę wywołanych ale to nic w porównaniu z tym, ile mamy rodzinnych zdjęć na kompie).Na szczęście mamy kolegę który zajmuje się odzyskiwaniem danych z uszkodzonych dysków
.Więc odzyskaliśmy co istotniejsze foldery
.
.
;-).Dzięki za usprawiedliwienie i napisanie do aniaslu
.
.
.
mąż docenił
.
Mąż zawsze docenia moją pracę przywiózł mi żel do kapieli SPA :-)
Ostatnio niewiem kiedy coś nowego sobie kupiłam bo w tamtym roku nic oprócz coś ciażowego.Muszę sobie też biustonosz kupić jakiś fajny teraz noszę do karmienia taką szmatę
ale w domu nie widać natomiast do pracy muszę mieć jakiś taki zeby ladnie biust się prezentował
niewiem jaki teraz rozmiar noszę. Swego czasu miałam nawet 75B a teraz chyba 80C a może i większy - troszkę wolałabym mniejszy ;-) bo w sumie przed ciążą mialam taki fajny biust w sam raz a taeraz taki troszke za duzy.
Jak nocnik