reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kochane pomóżcie!!!!! Czy mozna gdzies u nas zrobić USG BIODEREK prywatnie? i za jaką cene? jak macie to dajcie prosze nr tel :-) Musze Emilce zrobić,a juz mi jedna wizyta przepadła bo była chora a teraz nastepna 26 marca :-(

A u nas jest juz ok :-) wszyscy zdrowi :-) Mąż ma wolne,dlatego mało mnie na kompie le postaram sie w tygodniu to nadrobić :-)

reklama
Czarnulka... Ty już masz szczepienia za sobą.... a ja kombinuję kiedy mam iść z Olem na kończące na ten wiek szczepienia

Ja kochana też kombinuje kiedy mam iść z Wiki na ostatnie szczepienie bo ciągle mi dziewczynki chorowały i nie miałam jak iść. A Emilce robiła dopiero pierwsze,a skończyła juz 5 miesiecy. :-)

hejka:-)

wstawać śpiochy ja juz kończe kawusie:tak: Kubus własnie przyczłapał do mnie a Jarek spi po nocnej zmianie.
Za oknem sypie snieżek ale i wieje :-( moze potem uda sie nam wyjść na spacerek:-)

czarnulka - ja to za daleko mieszkam :confused: wiec chyba nie pomogę, i tak naprawde to nie wiem czy u nas oprócz szpitala gdzies prywatnie robia usg bioderek.:-)

anian - do pracy sie szykujesz:confused: ja wczoraj jakos nie umiałam usnąc:baffled: może za bardzo przemeczona byłam:eek: wiec na bb i necie buszowałam :-D

to ja tez sie melduję:tak:
kubusiowa fajnie ze sie odezwałas:happy: i zabawa udana ,a kiedy fotencje bedą bo sie doczekać juz nie umiemy ,ale ty zapracowana jesteś:szok:
czarnulka my ostatnie szczepienia mieliśmy w 16 miesiącu;-)a co z bioderkami to nie wiem u nas to tylko w szpitalu robią;-)
anian my mielismy skarb matki ale teraz inny kupie:-)
Wczoraj sie uśmiałam bo Oliwia miała niezłe skojarzenie smakowe:szok: zrobiłam naleśniczki z cukrem a ona jadła jeden za drugim i wołała na nie "mama daj rybe z piaskiem" cukier z piaskiem sobie skojarzyła:-)to ma pomysły:szok:

.Heloł.

.Widzę że ktoś tu za mną i Lenką tęskni :-):rofl2::happy2:.

.anian więc jednak sanki z allegro:-p;-).U nas raczej po staremu...jeszcze.

.kubusiowa w końcu tu zawitałaś...a myślałam że zdradzasz nas z innym forum:evil:.Wchodziłaś w szpilkach po drabinie:confused::szok:.Respect;-).

.czarnulka niestety nie wiem gdzie można prywatnie zrobić to usg:rolleyes2:.

.oliwka a oprócz tego dziwnego skojarzenia twojej córki to nie wydaje ci się dziwne również i to,że naleśniki skojarzyła z rybą:confused::confused::confused::eek::-p.

.sandros życzę ci żebyś jak najszybciej wdrożyła się do nowego rytmu dnia:tak:.

.baska raczej nic nie mam na własne usprawiedliwienie:zawstydzona/y:.Nowe fotki Kamilka super a ten strój beżowo-niebieski to nie ufarbował ci się w części właśnie na niebiesko:confused::confused::confused: bo Lenka ma taki sam tyle ze cały beżowy:biggrin2:.

.Miłego wtorku!!!.

Kubusiowa - nareszcie się odezwałaś :laugh2: Wklejaj fotki;-) Na pewno przyzwyczaimy się potem do tego tempa dnia ale ja ubolewam, że Kamilek jeszcze jest malutki ty już masz troszke odchowanego Kubusia przynajmniej wiesz, ze głodny nie bedzie.

Iza - jak u lekarza:confused: :confused: :confused:

Karolinna - chodzi ci o ten strój co jest w lóżeczku:confused: Tam miał kaftanik żółty i spiochy na szeleczkach niebieskie z delfinkiem:confused: Nic mu się nie ufarbiło ten kaftanik zółty do tych spioszków nie należał bo jest do tego kaftanik biały ale mu musialam przebrać bo mu się ulało i miał żółty ;-) ;-)

Oliwka - fajne skojarzenie naleśniki z rybą a cukier z piaskiem :-D :eek: :-D

karolina - na szczęście nie miałam szpilek ale była spódniczka elegancki sweterek czyli odpowiedni strój na budowie;-) i tylko do tego stroju zabrakło szpilek:tak: ;-) :-D

oliwka - od dzisiaj wieczrka zaczynam robote :baffled: wiec jakos musi ruszyc do przodu:tak:

baska -no to fakt Kubus większy od Kamilka i praktycznie to co może dziecko to juz jada:tak: więc mniejszy kłopot dla pilnującego:cool2:

miłego dzionka:-)

reklama
Do góry