anian
Fanka BB :)
Anian- nasze zasypianie trwa około 15 minut. W dużej mierze to zasługa pani Hogg, ale też i troszke mojej inwencji twórcaej.
I jak tam decyzja o odstawieniu? Podtrzymana?
oczywiście, że podtrzymana. I już mam plany co będę jeść 10 lutego - cały dzień cytrusy:-) :-) :-) Mężusiowi już zapowiedziałam, że o obiedzie to może pomarzyć, chyba że będzie chciał skosztować zupy Patrycji;-)
A napisz jaka to Twoja inwencja, bo mój czas nauki do nauki Pati się kurczy
kubusiowa, widzę, że praca wre ;-) . To może mienisz miejsce pracy
;-) . A masz rację, zdążyłam zaklikać przed pracą
Ale już niedługo będę miała więcej czasu na bb i może uda mi się z Wami poranną kawkę wypić
MariaOla moja Pati do tej pory nie lubi spać w dzień....Jak jest ze mną to śpi ok.1h a jak z ciocią to śpi 2h. A wstaje ok.7 i idzie spać ok.19:30. A co do jedzenia...kiedyś się ureguluje. Cirpliwości życzę:-)
kasiajanosz witaj w naszym gronie
karolinka, tęsknimy za Wami to fakt, musisz to zmienić!!! ZDJĘCIA dawaj
A ja padam
. Do 15 miałam lekcje, potem do 16 kółko a o 16:15 zebaranie. Do domu wróciłam o 19:15, bo musiałam jeszcze odwiedzić siostrę, bo miała 18 rocznicę ślubu. Znikam do łóżeczka, bo jakoś mnie dziś w to miejsce bardzo ciągnie.
Miłej środy;-)
, ale też i troszke mojej inwencji twórcaej.
.
.
Prowadz tu własną firmę i szlag Cie trafi ani nie wiesz kiedy !!! jeszcze czekamy na wyniki tego wycinka jak wyjdą !!! a póki co dieta ubogoresztkowa i siedze i szukam co mu w ogóle moge dawac jeśc
pierwszy obiadek juz za nami
Biedny spi i dzis po tym pobieraniu wycinka okropnie Go boli i ma gorączkę. A najbardziej nie umie przezyc tego ze piwa pić nie moze
jak na mnie FLEGMATYKA to stanowczo za duzo !!! Dzis tesciowa chciala isc cos pomóc ale jak doczłapała do kuchni to na dupie siadła i za chwile poczlapal spowrotem bo przeceniła swoje mozliwości !!! A mój tata pojechał i nie ma kto mi nastawic obiadku jak bede w zakładzie
ale z drugiej strony Liwia odetchneła bo ją dziadek ustawiał