• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No jak mam Wam to powiedzieć... No cóż, powiem prosto z mostu...
Właśnie się obudziłam ;-) i już nie będę spać,;-) więc ...

ZŁOTO :-D

i życzę miłej niedzieli...

reklama
.Witanko.

.Coś dziś wcześnie wstałyśmy,no ale za oknem super pogoda to aż lżej wyjść z łóżka:tak:.

.kubusiowa świetne fotki,Kubuś przystojniak pierwsza klasa:-).A moze masz fotki z wczorajszej imprezki :rofl2:.

.iza i co robiłaś w czasie gdy Karolcia bawiła się grzecznie zabawkami;-).

Miłej niedzieli wszystkim:happy:.

.Acha,mokkate ZŁOTO jest moje :-) (co to za oszukiwanie,nie ładnie:-p).

.Pa.

Witam, witam w słoneczno-mroźny, niedzielny poranek!

No i która to dziś jestem :confused: mokkate nastawia budzik żeby zdobyć złoto :-p , karolinna tegonie uznaje.... jednym słowem jestem pogubiona w tym wszystkim, ale bądź co bądź na podium się łapię :-D

czarnulko dziękuję za zdjęcia, doszły w czterech czy pięciu częściach...

justynko mój mail to mmmika@o2.pl

monysia to całe uroki bycia w ciąży potem są inne :-D ja też jestem październikową mamą tylko 2005 i obserwuję jak to u Ciebie wszystko przebiega wkońcu dwa lata temu byłam na tym samym etapie :-)

kubusiowa Kuba rośnie jak na drożdżach zmienia się i upodabnia do Jarka, czy mi się tylko wydaje:confused:

iza już dawno miałam Ci napisać, że bardzo fajnie że Karolinka zostaje z "obcymi" w domu, u nas było podobnie, teraz Grześ zorbił się wstydzioch i mamusin synek mimo, że od zawsze był trochę podrzucany :baffled:

ewcik pytałaś kiedyś o wózek, ale wątpię żeby to był ten, który chcecie kupić... to jest wózek bebe confort i jest to owszem parasolka, ale siedzenie to tzw. łódka i już nie bardzo nadaje się na taki poważny wiek jaki ośiągnęli już nasi chłopcy:cool2: , no i mały kosz ma :dry:

miłej niedzieli

Witam w niedziele!!!

Myślałam że złoto będzie moje a tu :szok: :szok: :szok: Ale z Was ranne ptaszki no no :no: :-D :tak: :-) :cool2:

Karolinna posprzątałam kuchnie jak Karolcia się bawiła, a potem trochę pospała więc miałam długo luzik ;-)

mmm Karolcia sprawia wrażenie że w ogóle nie zauważa mojej nieobecności :eek: :-D

Kubusiowa ja też zaczęłam chudnąć jak wróciłam do pracki :-D Jakoś tak większa mobilizacja jest i nie ma się tyle czasu jak się siedzi w domku i się myśli co by tu jeszcze zjeść :laugh2:
A Kubuś super chłopczyk, rośnie jak na drożdżach :tak:

Mokkate cierpisz na bezsenność:confused: ;-) :-D

Kaśka nie przejmuj się dietką, wyglądasz bardzo fajnie :tak: i naprawdę uważam że DIETY NIE POTRZEBUJESZ!!!

MELDUJĘ, ŻE PÓKI CO POSZŁO MI OK. 6 KG :-)

MIŁEJ NIEDZIELI!!!

.mmm taki długi post:szok:;-).I jak tam nowa praca:confused::confused::confused:.

.iza przypomnij mi:zawstydzona/y: kiedy macie tą wizytę u ortopedy:confused: a i czy przebiłaś już Karolci uszka:confused:.

.Miłego dnia nam wszystkim życzę!:tak:.

hejka:-)

mmm - masz racje kubus coraz bardziej podobny do Jarka:tak:

karolinna - niestety nie mielismy aparatu i nie ma fotek z wczorajszej imprezki:tak: ale specjalnie dla ciebie dwie foteczki Kubusia:-D

1. usmiech naszej kochanej MYSZKI!!!
2. śpiewac każdy może..........:-D

Załączniki

• DSC04697.JPG
    DSC04697.JPG
    109,7 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC04707.JPG
    DSC04707.JPG
    105,7 KB · Wyświetleń: 61
kubusiowa ale już dawno Kubulka ne widziałam a tu taki kawaler;-)i cały tatuś:-)fajne fotki
karolina z tego wszystkiego to aż zapomniałam powiedziec doktorce żeby nie mówiła mi jaka płeć skoro ona widzi to już ciekawość mnie zżerała :tak::-)mamy już wybrane imiona po 4 dla każdej płci bo róznie bywa,ale dla dziewczynki to chyba będzie Sara :-)

reklama
iza co to za kreacja :-)to bedziecie balować a Karolcia idzie z wami?My też w czerwcu mamy iść ale chyba nie pójdziemy bo jeszcze na miejscu by było a tu trzeba jechać ,to tylko mama pojedzie z siostrą:tak: łoł ładna waga gratki trzymam kciuki w za osiągnięcie celu:tak:
monysia ale mi smaka narobiłaś na gołąbki :szok:mniam pyszotka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry