• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
my już w domku. słaba jestem dziś strasznie. a francowata waga stoi w miejscu. do tego mam bardzo niski poziom cukru.

IZa - w tym prolblem, że ja porzebuję diety i schudniecia. zupełnie inaczej wyglądałam przed ciążą. nie zamierzam byc tak wielka jak jestem teraz

reklama
Witam,

Karolina fajniste ujecie - Lena juz taka duza... Super ma czape, ja sie rozgladam i nigdzie nic ciekawego dla Soni nie umiem znalesc.

Iza super, ze Twoj maz tak swietnie sobie radzi, u nas to bylo by rozpieszczanie, a Sonia zawsze bardziej marduna - jestem pelna podziwu.
Gratuluje utrzymania diety, Rafal w koncu wymiekl, ale nadal trzymamy pewna dietke - jemy trzy razy dziennie, glownie jarzyny i salatki, nawet udalo mu sie spasc, ale to nie taki efekt, jakby wytrwal...
Wazne jednak, ze juz nie jest ciagle glodny, wystrczaja mu mniejsze porcje i wiecej sie rusza

Kubusiowa swietnak koszulka, a jak Kuba fajnie wypina piers... Sonia uwielbia ostatnio Myszke Miki, nawet buleczki z jej wizerunkiem musze kupowac:baffled:

Od tygodnia codziennie chodzimy na lake z pieskami - Rafal biega z pieskami, Sonia jezdzi na rowerku, a ja cwicze salto w przod... Zawsze chcialam sie nauczyc, jak to mowia, nigdy nie jest za pozno.
Dzis nawet wybralismy sie na basen - Sonia zachwycona, jak sie uda, to bedziemy chodzic raz w tygodniu.

Pozdrawiam,

ja dziś słaba. spałam po południu 4 godziny. zrobiłam sobie zaopatrzenie na następne 3 dni

Iza: nie rozumiem jednego sformułowania - jak się doje to siętraci efekt - czyli nie chudnie się czy chudnie się mniej?

co do wyjazdu naszego - trzeci spec powiedział, że autko jest ok. i udało się nam kupić auto z nieprzekręconym licznikiem. Piotrek rządził przeokropnie. zaglądał do wszelkich szuflad i szafek. przechodził z rąk do rąk.
no i najważniejsze - odkrył samochody - bawił się nimi rewelacyjnie. był bardzo zadowolony. ale samochody to chyba raczej nie :happy:

a dziś zrobił nam ogromną niespodziankę. kucał sobie i sam wstał do pionu i chwileczkę stał sam. a potem pacnął na tyłek. :-) :-) :-) :-)

kaśka - jakieś kroczki do przodu w umiejętnościach Pietruszki:-) trzymam kcuki na dlasze :tak: a widzisz mówiłam ci ze musi byc przełom:-D :-D :-D

no i po niedzieli:-( my zaliczylismy wypadzik na lody (ostatnie przed jutrzejsza dietą:szok: )do Wisły i było super foteczki jutro obiecuje:-D

mykam do wyreczka do nynajacych moich skarbulinków:-) :happy:
dobranoccc

dzień doberek:-)

co tu tak od rana pusto weekend sie skonczył wracac no tu!!!!!!!!!!!!:-D

Kuba żeby nie zapeszyc od 4 dni budzi sie przed 8 :-) a wczesniej punkt 6 pobudka na gry i zabawy. Ciekawe jak długo to potrwa:confused: pewnie jak bede szła do pracy do brzdąc bedzie chciał spac dłuuuuuuuuugo.

no to co ja mam dzisiaj złotko!!!!!!!!!!

A ja dziś srebro- juz bez oszukiwania....;-)

Kubusiowa- ale ten twój szkrab rozkoszny. I jakie minki robi!!!!:-)
Kiedy to wracasz do pracy? I co z projektami? Bo się martwię, że już w ogóle czasu dla nas nie będziesz miała:no:

Sandros- a jakie to są bułeczki z Myszką Miki???????

Kaśka- DUŻE GRATKI DLA PIOTRUSIA!!!! :-):-):-)

Iza- brawa za wyniki w zrzucaniu kg...
Pochwal sie kreacją na wesele. Idziecie z Karolinką?

Wybieram się dziś do lekarki, bo Martynka ma już od dłuższego czasu suchą i zaczerwienioną skóre pod brodą i nie wiem co to jest. Poza tym pojawiły sie problemy (kupka co 3 dni:-() Może mi poradzicie co jej dawać do jedzenia? Od dwóch dni pije jak smok (co mnie bardzo cieszy)

Karola - o której dziś buszujecie po uliczkach ??? :-P

Hej dziewczyny :-)

PRzez weekend nie miałam netu :-( Czułam się jak bez ręki ;-) Oczywiście wczoraj wieczorkiem już pisałam do dziewczyn o przekazanie na forum że do 4 maja nie będe miała netu,ale włączyłam i mam :-) Napewno z przerwami bo są jakies naprawy u mnie :baffled: A wiec wiecie ze jak znikne to pojawie sie dopiero po 4 maja :wściekła/y: :-(

Dzisiaj śniło mi się że jestem w ciąży :szok: :eek: i na usg wyszło że to synek :-) Mąż załamany jak mu powiedziałam hahaha wieścią o niby ciąży ;-) bo pewnie kiedyś może się jeszcze zdecydujemy,ale teraz to było by nam i mi baaardzo ciężko z jeszcze jednym maluszkiem.
No i wiadomość z ostatniej chwili!!!!!! Emilce wyskoczył ząbek :-) Dolna jedyneczka :-) Sama kreseczka ale już się przebił :-) I widzę że już lada moment wyskoczy jeszcze obok ząbeczek ;-)

reklama
mokkate - narzie czekam na wiadomośc z pracy a póki co to do 4 czerwca mam wychowawczy więc sie zobaczy:tak: a z projektami idzie do przodu jak wróce do pracy to mam nadzieje że pogodze wszystkie obowiązku łącznie z bb:-) więc nie znikne :no: :-D daj znac co tam lekarka zaradziła na takie sprawy.

czarnulka - na ale miałas sen:szok: :-D ale syn to juz by było uzupełnienie do dziewczynek;-) :-D

No a ja obiadek nastawiony, dania dietetyczne w przygotowaniu:-D , Kuba spi a ja troche luzu bo i posprzatane. Jarek wróci z pracy to wyruszamy na spacer może zachaczymy do frycka z kubusiem bo juz ma za długie włosy i zaczyna drapac sie po uszach (chyba mu przeszkadzają?)

a gdzie reszta brygady??????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry