• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Heh,może męża przekonaj żeby on poprasował:laugh2:,pewnie się nie zgodzi... ;-).

.No to jak justyna poszła prasować ale się dostępna zrobiła na gg.:rofl2:Pewnie ma nadzieję ze ktoś ją odciągnie od roboty:-p.

.Ja mykam spajku bo po prostu spać mi się chce:happy:.
.Dobranoc!.
.
347pimisksi281380ycsw8.gif
.

Witam Moje Drogie

Co do spotkania....to zależy od tego jak małż będzie pracował:baffled: Może się uda i będziemy miały autko....a co do terminów to mi to jest obojętne i tak będę wiedzieć na 100% w czwartek bądź piątek przed.:confused: :baffled:

luczynka, baska, MariaOla ale te Wasze dzieciaczki urosły, a jakie słodziutkie....palce lizać;-) a KUBA to kawaler pierwsza klasa:cool2:

karolinko, czytając o domniemanej Twojej ciąży.....pozazdrościłam :tak:. Zobacz ile znaczy jedno źle zinterpretowane zdanie....:dry:

justyna i jak tam deska:confused: :confused: :confused:

luczynka Patrycja ma krzesełko do karmienia drewniane i jestem z niego bardzo zadowolona:-) Faktem jest, że jest mniejsze od krzesełka justyny....:-p czyli aż tak dużo miejsca nie zajmuje;-)

No i zaczeło się....aż 9 dni bez szkoły :-) :-) :-) :-) :-) Jeszcze byłam wspaniałomyślna i nie "zrobiłam" sobie żadnej pracy na wolne. Tak więc

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: LABA, LABA, LABA :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Moje dziecię poznało nowe słowo...lala:-) opeikuje się swoimi dwiema lalkami, muszę je kłaść spać do łóżeczka jak Młoda wstanie z niego, razem je tulilmy, dajemy buzi....niezła jazda.:-)

A ja padam już...po pracy całe popołudnia na dworze uganiam się za swoim szkrabem....wieczorami już mi brak sił i czasu na nałóg (bb;-) ) mam nadzieję, że teraz będę miała więcej czasu:happy:

kubusiowa, jak jest z dojazdem do Wisły/Ustronia słyszałam o jakiś robotach drogowych, prawda to??????????????

Miłego wieczorku i soboty:cool2: :elvis:

witam wieczorkiem:-)

anian - tak tak są roboty drogowe i mozna nieźle sie wkopac w korek:-( ale mozna jechac przez Jastrzębiie potem do Pawłowic i wyjedziesz na droge do Wisły:tak:

Mariola - no wlasnie baśka juz ci pokazała foteczki krzesełka, poszukaj na all, a opinia sama mówi za siebie jak spojrzysz na właściciela Kamilka:-D :-D ale ja tez jednak dołoze fotke rozłozonego

Załączniki

• DSC04975.JPG
    DSC04975.JPG
    125,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC04976.JPG
    DSC04976.JPG
    121,3 KB · Wyświetleń: 74
justyna - ale ja naprawde naprawde nic nie mam wspólnego ze zmiana pogody, nie mam tacich chodów u Pana Boga :tak: hmmmmmmm a szkoda:-D, jak bym miała to bym ci przysłała jakiegoś czarującego anioła do deski:tak:

karolina - och bedzie ciężko z tym odmawianiem:-( ja jeszcze dokładnie nie wiem który termin nam gra ale dam szybko znac może jutro zgadam sie z mezowym:-D

baska - no gdzie foteczki nowej bryczki i twojej fryzurki!!!!!!!! a co zrobiłaś u frycka??????? i udanego wypadziku do Zakopca!!!!

oliwka - ja sie opalałam z umiarem będąc w ciąży zakrywałam brzuszek

hmmmmmmm dalej nie wiem co miałam pisac

Załączniki

• DSC00092.JPG
    DSC00092.JPG
    134,2 KB · Wyświetleń: 67
Kubusiowa- na tym leżaku to kto? ;-) :rofl2: ;-)

MariaOla- ja tez mam drewniane krzesełko i też jestem z niego zadowolona. To wszystko zalezy o tego co kto lubi.... i tyle....:-)

Anian- fajna taka laba, co?...:-) :cool2: :happy:

Justa- a mnie dziś deska przyciągnęła magicznie :laugh2: i nawet trochę ubyło z mojej ogromniastej góry rzeczy wymiętolonych...

Karolina- tu nie wystarczy poopowiadać jak dziecko ładnie wygląda, tylko obowiązkowo sie wkleja fotki.... :tak:

My dziś prawie cały dzień na podwórku... super pogoda.....:cool2: I piasku nowego nawieźli do piaskownicy...:-p
Okazuje się, że 2 i pół godziny spania w dzień wystarczą małej (choć bywa marudna...:dry: :confused: ) Muszę to jeszcze przemyśleć, żeby misiowi polarnemu nie zaszkodzić...:-)
Martynka zbojkotowała dziś makaron na słodko i wybrała.... z kapustą kiszoną...:confused: :baffled: (łazanki)
Chyba czas urozmaicić dietę o nowe smaki....:dry: :baffled:

izka pewnie baluje dzis:tak:
mariaola kopie najbardziej wieczorkiem i to ma być córunia tak mi powiedziano.
Dziewczyny ja tez zakrywam brzuszek i długo też nie wysiedze .
Ale dzis ciepełko :szok: wkleje fotki dziś mi zrobi to wkleje:-D

reklama
I najwarzniejsze :happy:Oliwka wczoraj cały dzień bez pampersa i chodzi sama na nocnik dziś też ,szliśmy do sklepu załorzyłam jej dziś pampersa ale wróciliśmy i suchy zaraz ściągłam a ona chyc na nocnik:szok: wie że musi tam robić na dwór jeszcze bede jej dawać bo to dopiero drugi dzień:-) a tak to niewiem czy bedzie chciała robić w powietrzu na dworze:confused::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry