hej
MMM Grzes przesliczny i grubiutki

jakbym Oliverka widziala ;D
Dasz sobie rade

wkoncu masz za soba silna grupe pod wezwaniem ;D
Trzymamy kciuki :-*
Sandra dzieki , kochana jestes ;D na pewno oboje z Sonia by sie zgadali . Towrzystwo doborowe :laugh: :laugh:, tylko z czasem Ciebie braknie chudzinko .
Karolka super, ze malusia grzeczna i duzo spi , w porownaniu do Oliverka w jej wieku :

.Przynajmniej odpoczniesz , a podpowiem ci cos . Ja sama nie posluchalam dobrych rad i potem byly efekty takie a nie inne . Jesli Lenka spi sama w kolysce nie ucz jej spania przy sobie , wiem ze raz to wygodne , no i mozesz miec malenstwo kolo siebie ,ale uwierz mala szybko sie przyzwyczai do luksusow i bedzie to z czasem wrecz uciazliwe.
Oliverek tylko zasypial przy cycku , gdy tylko sie oddalilam za 15 min byl wrzask . Nie bylo sposobu na niego . Naprawde nie mialam pozniej czasu dla siebie w nocy

i w dzien .
Lilitku ciesze sie ze wreszcie zobaczylas swoja kruszynke :laugh:, czy to do bylo 3D ?
Mam nadzieje ,ze wkleisz jakas fotke
A teraz ja sie pochwale ;D w koncu sie dogadalismy i od stycznia przeprowadzam sie do rodzicow . Podzielimy sie opieka glownie z dziadkiem . Takze maly nie bedzie musial isc do zlobka ;D
Niestety nie bedzie mnie jakies 2 tyg , chyba ze przyjade sprawdzic co slychac u tatusia

a potem trzeba bedzie u dziadkow neta zalozyc .
No to tyle na dzis ;D uciekam do lozia , kolorowych snow zycze papa