• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no i ja zajrzalam dzis :D moje kochane dziecko mnie ostatnie 2 dni wyjatkowo wczesnie budzi ... oczy mam na zapalkach ;)
pogoda znowu sie zepsula jeju.. co to za lato.. jeden dzien ciepla i za chwile znowu "zalamanie pogody" - zalamaniem bym raczej nazwala ten jeden sloneczny dzien;/
eh czy ktos wie jakie sa prognozy na reszte lata?

a tu kilka naszych zdjec z wczoraj :)

ach no i dzis mam hihi przymiarke po poprawkach przy sukni :D ciekawe czy sie zmieszcze bo ostatnio non stop czekolady i inne slodycze wcinam :D

reklama
Cześć!

Widzę, że wczoraj aż trzy posty zostały napisane :szok: Żeby wątek się nie zamknął ;-)to i ja coś skrobnę

karolinnko dziękujemy z Grzesiem za poniedziałkowe spotkanie, było bardzo miło :-):-):-)

kaśka jesteś Wielka, domyślasz się o co chodzi... :-)

domisia suknię masz wyjątkową, bardzo ładną, ale zastanawiam się jak Ty będziesz w niej tańczyć... czy da się ją jakoś podpiąc:confused:

czarnulko gratuluje wygrania konkursy, a w ilu konkursach obecnie bierzesz udział :confused: :tak:bo widzę, że to Twoja pasja konkursy zdjęciowe :-)

Trzymamy kciuki za Oliwkę

justyna czy możemy liczyć na jakieś wskazówki odnośnie dojazu do Ciebie :confused:
Będę jechać tylko z Grzesiem więc muszę się dobrze przygotować do drogi:-) mam nadzieję, że pogoda się uda:tak:

udanych wakacji dla wszystkich urlopowiczów.

Pozdrawiam, miłego dnia

mmm dzieki ;) a sukienka a dokladnie tren bedzie podpiety ladnie z tylu :) wlasnie krawcowa robi ostatnie poprawki w zwiazku z tym :D
tren bedzie puszczony do uroczystosci koscielnej :D

domisia będzie to bardzo ładnie wyglądać jak będziesz maszerować w kościele z tym długim trenem. :-)
Byliśmy ostatnio na ślubie u znajomych i pan młody miał na podeszwach butów napis "help me"... ale to tak apropos ślubów :-D

:sad::sad::hmm::sad::sad:

a my takie humorki mamy dzisiaj już jechałybyśmy do Ciechocinka.

Nastąpiła zmiana planów i niestety nie pojedziemy.

Zaczynamy zaplanowane od dłuższego czasu wielkie remoncicho.

Także teraz remontowiec się ze mnie zrobił a na dokładkę dowiedziałam się że nasz kafelkarz to tylko będzie w soboty i niedziele robił.

Ciekawe czy w 2 miesiącach się zamkniemy ???

Domiska, kiecka jest super, będziesz wyglądać jak księżniczka nie da się ukryć, a propos fryzki,( dla Justi ) raczej z włosków Domiśki takiej jak ma modelka nie da się zrobic...;-);-)

Jejuuu jak ja Wam zazdroszczę tej przysypianki w ciągu dnia u Dziabągów...ja juz od roku tej przyjemności nie znam, no chyba, że w samochodzie to zawsze zasypia...ale w domu...rzadkość...no ostatnio w niedzielę zasnął z tatulem na sofie...:szok::szok::-D:-D
Oliwka i co tam u niej....jest juz Sara na "zewnątrz"?????

A tak poza tym to przypominam sie że jestem, bo jakoś nikt sie nie martwi że nie udzielam sie tutaj w moim wątku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:
pozdrowionka i buziolki, ooo słonko wychodzi...:-):-)

AAA Justynko, niestety nie damy rady przyjechać bo mamy przedwyjazdowe spotkanie ekipy wyjazdowej...przepraszam..ale uprzedzałam...mam nadzieję że uda nam się spotkać gdzies pod koniec sierpnia...naa tym naszym BBumowym meetingu:sorry::sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:????
Jejuuu chciałabym Was poznać, kurcze noo....:-(:-(

Domiska a kiedy uroczystosc? :-) moja juz za miesiac i zaczynam sie denerwowac, wczoraj mialam przymiarke i sie zalamalma troche bo suknia za waska, kupilam ja rok temu no i jednak pociazowe kilogramy zrobily swoje :-(

Karlam a dużo Ci brakuje aby sie zmieścić??
bo jeżeli nie to masz aż miesiąc czasu, mozna pare centów mieć mniej tu i ówdzie...przyłącz sie do klanu zrzucających nadmiar kochanego ciałka...:-):-):-)
Pozdrowionka

no troche brakuje ale najgorsze sa ramiona:-( sa takie pulchne bleeeeeeee :-( z przyjemnoscia dolacze sie do klanu :-)

Domiska teraz doczytalam ze slub masz 19/20 sierpien, to jest z niedzieli na poniedzialek, troche dziwnie :-) czemu tak?

reklama
Karlam na ramiona polecam fajne proste ćwiczonko, tzw PRZYPROST!! kładziemy się na brzuchu, ręce dajemy na wysokości klatki piersiowej i podnosimy sie na wciągniętym pępku, nogi i biodra przylegają do podłogi..naprawdę działa!!! próbuje to ćwiczenie od dwóch tygodni i widze zmiany w konstystencji moich ramion..;-);-) cwiczymy 3 razy dziennie:-D:-D:-D no dobra 2 razy dziennie w 5 seriach po 10 powtórzeń, pamiętamy o oddychaniu!!!! :-):-):-):-) POWODZENIA!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry