reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mmm dzieki - a taki napis na butkach haha to super sprawa!!! goscie pewnie mieli niezly ubaw ;)

trysia dzieki za cieple slowka :D no moje wloski sakrotkie wiec napewno tej fryzury ze zdjecia nie wyczarujemy ;)
a ja tobie zazdroszcze wieku Twojego Smyczka.. juz pobawi sie dlugo sam wszedzie wszystko sobie zrobi ;p :D

karlam no przez miesiac mozesz jeszcze zdzialac cuda:D szybka dietka i zrzucisz zbedne kilogramki :D
a czy nasz termin dziwny? :D hehe mi tam obojetnie czy to sobota czy niedziela czy nawet sroda :D chcielismy w tych okolicach terminu a lokal w ktorym chcielismy zrobic wesele byl zajety w sobote wiec postanowilismy zrobic w dzien pozniej - no i dwudniowe stad 19sty i 20sty :D

ja dzis mam przymiarke karlam hehe mam nadzieje ze bedzie ok.. bo dalam wrecz moja do zwezenia ;)

reklama
Dzięki Domiśka, przy takim 3 letnim smyku rzeczywiscie ma sie juz troche czasu dla siebie, potrafi obejrzec bajkę, malowac, rysować,zawoła jak chce jeść pić, kupke siusiu sam zrobi do nocnika idąc do łazienki gdzie czeka na niego kaczucha, spać tez powie ze juz chce;-);-)...i raczej nie placze z byle powodu...dzielny facet z tego mojego Dziabąga, dobra nie chwalę go bo zaraz cos zmaluje...;-);-);-)
A właśnie jaką fryzurkę z tych Twoich włosków chcesz zrobic??:-):-)

Domiska z tym terminem chodizlo mi glownei o to ze ludziska pracuja w poniedzialki :-) i u mnie np pewnie wiekszosc gosci by nie przyjechala wlasnie ze wzgledu na prace:-(

kurcze Trysia nie kumam z tymi przyprostami :-( jakies zdjecie do tego masz?

aha Domiska ja juz cwicze od 3 miesiecy i nie wiem co mi sie stalo ale nie chce mi nic schodzic :-( wiec w miesiac cudow nie zdzialam... :-(

Trysiu ojaj az ci zazdroszcze !! faktycznie maz wiecej czasku dla siebie!! boziu.. kiedy ja takiego czasu doczekam :p :D
a co do fryzurki to jeszcze nie wiem :D moj fryzjer ma juz jakis plan wiec wiesz :D pewnie cos wymodzi :D

karlam no u nas goscie pobrali sobie urlopy :D hehe ibeda wiec nie ma na szczescie z tym problemu :D no halo.. w koncu taki dzien jest tylko razw zyciu wiec niech sie staraja :D hihi

a co do cwiczen to i tak cie podziwiam ze cisie cwiczyc chce! jejku ja to len zupelny!!!!
moze po prostyu na diete kopenhaska przejdz? slyszalam ze dziala bardzo dobrze!

hej !!!!

a ja jakaś pokręcona totalnie !!!

Trysia trudno sie mówi !!!! szkoda !!!!

MMM dam Ci dokładnie co i jak na gg ( to co wysłałamn ostatnio dostałaś ??)

Domiśka pięknie w tych wloskach Ci !!!! w ogóle widze aparat Cię lubi :tak: fajnie na zdjęciach wyglądasz ( to takie moje zboczenie zawodowe :-D) A męzuś jest juz ???
A co z malutką potem robicie ??? tzn na imprezce ???
A mała ani sie obejżysz a na randki zacznie chodzić :-D okropnie szybko ten czas leci ja tak nie dawno w szpitalu leżałam o tej porze a teraz juz taka dwulatka rządzi nami :cool2:

Karlam to pochwal tez sie tą sukienką !!! a dobra krawcowa na pewno coś poczaruje !!

no i nie wiem co to chciałam :confused:

Witajcie babolki :)

Ja latałam po urzędach itp wczoraj,a wieczorkiem jak zabrałam sie za scrapeczka urodzinkowego mojej niuni to mi sie psp zacieło i wyłączyło
015.gif
icon_evil.gif
i odechciało mi sie wszystkiego buuuu.... Teraz mój juz mnie goni a dopiero co poczte sprawdziłam itp
004.gif
ale wieczorkiem się nie poddam tak łatwo
icon_razz.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

hej mam niusa !!!

Oliwka urodziła !!!!!

treść smsa :
Sara jest z nami od godz 16.30 miała 3460 i 59cm ! Ma czarne włosy i jest podobna do Oliwii ....

Resztę napisze Wam sama jak wróci :-D Z tego co jeszcze napisała to rodziła naturalnie ale długo !

reklama
Do góry